Oktatás

Oktatási hírek

Osztályzatok

A 2014-es Rendszerintegráció és -felügyelet laboratórium osztályzatai az alábbi oldalon találhatóak.

Markus Völter meghívott előadó a Modellalapú szoftvertervezés tárgyban

Kutatócsoportunk meghívására a Modellalapú szoftvertervezés című MSc tárgyunk 2014. április 24-i, csütörtöki gyakorlatának időpontjában és helyszínén (14.15-16.00, IB413) előadást tart Markus Völter, a szakterület-specifikus modellezés nemzetközileg elismert szakértője. Tovább »

IRF: HF2 eredmények

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy második házi feladatának eredményei a feladatbeadó rendszerbe.

IRF: 5. gyakorlat beosztása

A felügyeletre tervezés gyakorlatok 10-12 és 14-16 között is az IB413-as teremben lesznek.

Szolgint HF2 leadás

Emlékeztető: a Szolgáltatásintegráció tárgy házi feladatának közös bemutatása a csütörtöki (04.17.) gyakorlat után lesz az IB413 teremben. Minden csapat max. 10 percben mutatja be a 2. fázisban elkészített feladatot. A megjelenés minden csapattagtól elvárt.

 

IRF: HF3 kikerült

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy harmadik házi feladatai. A portálon való bejelentkezés után a "Házi feladatok és jegyzőkönyvek feltöltése" linkre kattintva nézheti meg midenki a személyes házi feladatát.

Mivel a szokásos hétfő helyett egy nappal később kerültek ki a feladatok, ezért vasárnap helyett hétfő 20:00 óra a beadási határidő. Tovább »

IRF 5. gyakorlat (felügyeletre tervezés)

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy weboldalára az 5. gyakorlattal (WMI szolgáltató készítése, naplózás, JMX) kapcsolatos anyagok. Tovább »

Formális módszerek házi feladat konzultációk

A Formális módszerek tárgyból elkészítendő házi feladathoz felajánlott konzultációs időpontok megtalálhatók a tárgy házi feladatok oldalán. A konzultáció nem kötelező. A szorgalmi feladatokhoz ugyanezek a konzultációk használhatók fel.

Szolgáltatásbiztonságra tervezés kisZH2

Szolgáltatásbiztonságra tervezés tárgyból a 2. kiszárthelyi megírására 2014. április 16-án szerdán a gyakorlat idejében kerül sor (8:25-8:55, IL405) . Téma: A 2014. április 7-i előadás témájával bezárólag.

Tartalom átvétel