Oktatás

Oktatási hírek

Rendszertervezés Laboratórium 2. - a félév menete

A félév menetével és várható kezdéssel kapcsolatos információk jelentek meg a tárgy webodlalán. Kérünk minden hallgatót, hogy kövesse az ott megjelenő információkat.

Rendszermodellezés szorgalmi feladat pontok és védések

A szorgalmi feladatokra kapott pontszámok még szerda (ma) este megjelennek a HF portálon. A szorgalmival kapcsolatban fakultatív védést/bemutatást szervezünk, ahol visszajelzést adunk és meg lehet tekinteni a pontozást és esetleg javításra is lehetőség van (amennyiben mi értettünk valamit félre a beadott szorgalmiban).

Rendszermodellezés szorgalmi feladat eredmények és védési információk

A szorgalmi feladat védések várhatóan szerdán és csütörtökön lesznek megtartva, ezzel kapcsolatban kedden kerül ki további információ.

MDSD vizsgainformációk

Kikerültek a honlapra az idei vizsgainformációk, beleértve a vizsgatételeket.

Rendszermodellezés verseny, félév végi tudnivalók

Az idei Rendszermodellezés verseny feladatot publikáltuk, mindenkit buzditunk a részvételre! Határidő: 06.01 hétfő 23:59

Bővebb információ: https://inf.mit.bme.hu/edu/courses/remo/verseny Tovább »

Rendszermodellezés ZH eredmények, pontozás

Elérhetőek a ZH eredmények és a pontozás, valamint a HF és bemelegítő HF pontok alapján kalkulált féléves jegy a Moodle rendszerben (a válaszok kiértékelése a dolgozatot megtekintve, az összesített pontszám és jegy a Grades/Pontok menü alatt). Ebbe a szorgalmi eredmények és a pótlások értelemszerűen még nincsenek beleszámítva. Tovább »

Rendszermodellezés második szorgalmi feladat kiírása frissült

Frissült a második szorgalmi feladat kiírása, letölthető a példa main.c fájl (zip fájlként).

Pontosítottuk a feladat értelmezését is: ahol nincs teljesen specifikálva a feladat, ott a tervezői döntéseket dokumentálni kell a beadásnál!

Rendszermodellezés második szorgalmi feladat kiírásra került

Kiírásra került a második szorgalmi feladat, amely pontszáma az első szorgalmi feladatéhoz hasonlóan nem csak a jegybe, de a Rendszermodellezés versenybe is beleszámít. További információk az alábbi linken érhetőek el.

Rendszermodellezés szorgalmi feladat

Kiírásra került az első szorgalmi feladat: https://inf.mit.bme.hu/content/tesztel%C3%A9ses-szorgalmi-h%C3%A1zi-feladat-cucumber

A szorgalmi feladatra összesen 10 pont kapható, amelyből az 5 pont feletti pontszám beleszámít a Rendszermodellezés verseny pontszámába.

MDSD 2020 lighning talk időpontok

Frissült a házi feladat információs oldal, felkerültek a videokonferencia linkek a pótlási héten tartandó házi feladat "lighning talk" előadásokhoz. Egyúttal bátorítanék minden csapatot, hogy már most jelentkezzen be a délelőtti vagy délutáni bemutató alkalomra. Tovább »

Tartalom átvétel