Oktatás

Oktatási hírek

IRF: 5. gyakorlat beosztása

A felügyeletre tervezés gyakorlatok 10-12 és 14-16 között is az IB413-as teremben lesznek.

Szolgint HF2 leadás

Emlékeztető: a Szolgáltatásintegráció tárgy házi feladatának közös bemutatása a csütörtöki (04.17.) gyakorlat után lesz az IB413 teremben. Minden csapat max. 10 percben mutatja be a 2. fázisban elkészített feladatot. A megjelenés minden csapattagtól elvárt.

 

IRF: HF3 kikerült

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy harmadik házi feladatai. A portálon való bejelentkezés után a "Házi feladatok és jegyzőkönyvek feltöltése" linkre kattintva nézheti meg midenki a személyes házi feladatát.

Mivel a szokásos hétfő helyett egy nappal később kerültek ki a feladatok, ezért vasárnap helyett hétfő 20:00 óra a beadási határidő. Tovább »

IRF 5. gyakorlat (felügyeletre tervezés)

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy weboldalára az 5. gyakorlattal (WMI szolgáltató készítése, naplózás, JMX) kapcsolatos anyagok. Tovább »

Formális módszerek házi feladat konzultációk

A Formális módszerek tárgyból elkészítendő házi feladathoz felajánlott konzultációs időpontok megtalálhatók a tárgy házi feladatok oldalán. A konzultáció nem kötelező. A szorgalmi feladatokhoz ugyanezek a konzultációk használhatók fel.

Szolgáltatásbiztonságra tervezés kisZH2

Szolgáltatásbiztonságra tervezés tárgyból a 2. kiszárthelyi megírására 2014. április 16-án szerdán a gyakorlat idejében kerül sor (8:25-8:55, IL405) . Téma: A 2014. április 7-i előadás témájával bezárólag.

Cloud kimaradás

Újabb klímaproblémák miatt a teljes cloud rendszerünket költöztetnünk kell. Ez maximum 2 órás leállást jelent, miközben a meglévő foglalásokat megpróbáljuk megtartani. Ha bárkinek ebből problémája származik az újraindítás után, kérem jelentkezzen nálam. Tovább »

IRF: HF1 eredmények

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tantárgy 1. házi feladatának eredményei a feladatbeadó rendszerbe. Itt mindenki megnézheti a saját pontszámát és értékelését.

Kérnénk, hogy mindenki próbáljon meg tanulni a visszajelzésekből, és a további házi feladatokban az esetlegesen javasolt dolgokra figyeljen. Tovább »

Önlab: félévközi előadások beosztás

Az Ellenőrzési módszerek, Automatikus tesztelés és Modellalapú követelménykezelés feladatcsoportokhoz tartozó hallgatók BSc önálló labor félévközi beszámolói a mellékelt ütemezés szerint lesznek.

Tartalom átvétel