Rendszertervezés labor 2. - Hírek

Rendszertervezés Laboratórium 2. - a félév menete

A félév menetével és várható kezdéssel kapcsolatos információk jelentek meg a tárgy webodlalán. Kérünk minden hallgatót, hogy kövesse az ott megjelenő információkat.

ReteLab2: Pótlás

A tárgy keretében egy labor pótlására, vagy javítására van lehetőség. A pótlási alkalomra az alábbi űrlapon kell jelentkezni: https://doodle.com/poll/9is6cgpzxmrq97rq 

ReteLab2: Laborütemezés és csoportbeosztás

Kedves Hallgatók,

a tantárgy weboldalán elérhetőek a 2019. őszi félévre vonatkozó laborütemezések és kapcsolódó hallgatói bosztások. Az első héten nem lesz mérési alkalom. Minden további információ megtalálható a tantárgyi oldalon, vagy pedig további kérdések esetén a tárgyfelelős tud e-mailben segíteni. Tovább »

Rendszertervezés laboratórium 2 - Pótmérések

A tantárgyból egy labor pótolható vagy javítható. Aki pótolni szeretne, az a pótlási szándékát kérem az alábbi szavazás során név/neptun párossal adja le, ez minősül hivatalos jelentkezésnek a pótlásra: https://doodle.com/poll/ir2strkbhtm3zt75 Tovább »

Rendszertervezés labor 2: Pótmérések szervezése

A héten bekerülnek a mérések eredményei a publikus eredménytáblázatba és elkezdődhet a pótmérésre történő jelentkezés. A pótmérést a pótlási héten hétfőn, december 11-én az órarendi időpontban tartjuk.

Áramszünet dec. 3 éjjel

Karbantartási munkákból kifolyólag dec. 3. vasárnap éjjel ismét áramszünet lesz az egyetem bizonyos épületeiben, így a mi szervereink elérhetősége is bizonytalan. Kérünk mindenkit, aki az utolsó oktatási héten még érintett a tárgyban, hogy a rá vonatkozó beosztást, segédanyagokat még az áramszünet beállta előtt töltse le.

 

Rendszertervezés labor 2 - MIT1 mérés információk

A Rendszertervezés labor 2-höz tartozó első (MIT1) mérés segédanyagai elérhetőek. Fontos: a felkészültséget a mérés elején ellenőrizzük.

Rendszertervezés labor félév eleji információk hallgatói beosztás

Elkészült a féléves névre szóló laborbeosztás. Ez és további fontos információk a tantárgy weboldalán (https://inf.mit.bme.hu/edu/courses/retelab2) megtalálhatóak.

Rendszertervezés labor 2 félév eleji információk

A Rendszertervezés Laboratórium 2 tantárgy keretében a félév első hetében nem lesznek mérések. Az oktatás várhatóan a második héten kezdődik. A pontos, névre szóló laborbeosztás a vasárnapi Neptun jelentkezési határidő után a hét elején fog elkészülni.

Tartalom átvétel