Szolgáltatásintegráció vizsga 2011

Házi feladat részjegyek

A félév során a tárgyból bemutatott házi feladatok értékelése alapján a következő részjegyeket adtuk:

  Hallgató SzolgInt HF
Csapat1 Czotter Márk 5M
  Szennai Miklós 5M
  Tasi Katalin 5M
  Illésy Pál 5M
Csapat2 Dávid István 3.5
  Farkas Máté 3
  Virág Dániel 3
Csapat3 Szabó Tamás 5M
  Orova Péter 4
  Salánki Ágnes 4.5

Jelmagyarázat:

  • 5M: megajánlott jeles, az emailben is külön egyeztetett feltételekkel.

A vizsga menete

A vizsga szóbeli, anyaga a tárgy előadásainak anyaga, és két részből áll: elsőként a tételekből kell egy átfogó kérdésre válaszolni, utána pedig a házi feladatokhoz kapcsolódó gyakorlati feladatot kell megoldani. A válaszok előtt elegendő felkészülési időt adunk vázlatkészítés céljából.

A végső érdemjegyet a vizsgán elért eredményből, és a házi feladat részjegyéből számoljuk ki, egyenlő súlyozással.

Tételek

Viszgatételek elérhetőek itt.

Vizsgák időpontja és helyszíne

  • 2011. május 25. IB413
  • 2011. június 8. IL405
  • 2011. június 15. IL405

Megajánlott jegy és vizsgakönnyítés feltétele

A sportfogadási portálról kell készíteni egy kb. 10-15 perces összefoglaló előadást és belőle egy screencast demót, lehetőleg angol nyelven (de ha nem megy, akkor a magyar is jó lesz). A screencast a házi feladat lépésein keresztül végighaladva mutassa be a portál fő funkcióit, röviden ismertesse a felhasznált technológiákat és a portál működésközbeni bemutatása mellett támaszkodjon fóliákra is (mindenképp fontos, ha a videóba is elhelyeztek a honlapokra, egyes emberek elérhetőségeire stb. mutató pointereket). A videót tegyétek fel valamely népszerű videómegosztó sitera (pl. Youtube, Vimeo).

A videót mindenképp publikálni fogjuk a tárgy weblapján a hamarosan kialakítandó "hall of fame" szekcióban, valamint igyekszünk megszervezni, hogy a screencast demót, ill. magát az elért eredményeket személyesen is megmutathassátok a tárgyakhoz meghívott ipari szakértőknek is (Grepton, ULX).

A megajánlott jegy és a vizsgakönnyítés "élesítése" érdekében jelentkezzetek egy tetszőleges vizsgaidőpontra, és akkorra jöjjetek is el bemutatni a projektet!