Meghívott előadások a Modellalapú szoftvertervezés és Szolgáltatásintegráció tárgyakban

Modellalapú szoftvertervezés és Szolgáltatásintegráció tárgyakból április-május folyamán négy ipari szakértőt hívtunk meg, hogy vendégelőadások keretében megosszák az érdeklődőkkel a tárgyak tematikájához kapcsolódó gyakorlati tapasztalataikat.

  • Az EvoPro Informatikai és Automatizálási Kft. képviseletében Theisz Zoltán látogat el hozzánk, 2012. április 25-én szerdán (14.15-16.00 között, az IB413-as laborban). Theisz Zoltán a modellvezérelt rendszerfejlesztés, modellezés, valamint formális analízis technikák innovatív ipari alkalmazásairól ad elő.
  • Az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. képviseletében Dr. Szántó Iván érkezik hozzánk 2012. május 2-án szerdán (14.15-16.00 között, az IB413-as laborban). Az előadás témája a nyílt forráskódú komponensekből építkező szolgáltatásorientált architektúra gyakorlati alkalmazása lesz.
  • A ustream.tv képviseletében Hodicska Gergelyt hívtuk meg 2012. május 7-én, hétfőn (10.15-12.00 között, az IB413-as laborban). Hodicska Gergely előadásának témája a cloud-alapú skálázható webalkalmazások tervezése és üzemeltetése kapcsán gyűjtött gyakorlati tapasztalatok bemutatása lesz.
  • A Prezi.com társalapítója, Halácsy Péter érkezik hozzánk ismét 2012. május 9-én szerdán (14.15-16.00 között, az IB413-as laborban), hogy megismételje tavaly őszi, nagysikerű előadását. A várakozásaink alapján Péter ezúttal is egy kötetlen előadást tart majd, ahol minden - elsősorban a Prezihez és az azt kiszolgáló cloud infrastruktúrához kapcsolódó - szakmai kérdésre szívesen válaszol.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!