Rendszermodellezés házi feladat kiadás (2013. ősz)

Az alábbiakban összefoglaljuk a félévközi házi feladattal kapcsolatos legsürgősebb adminisztratív közlendőket.

A Rendszermodellezés tárgy félévközi házi feladatának kiadása a 2013.10.03. csütörtöki órán történik meg, a feladat megoldásához ajánlott eszköz élő demonstrációjával egybekötve. Bár a szoftvereszköz a tervek szerint később is elő fog még kerülni az órákon, azonban a feladatismertetést és demonstrációt jelen formájában a félév folyamán nem fogjuk megismételni, így erősen javasoljuk minden hallgatónak a személyes megjelenést.

A feladatot mindenkinek egy kijelölt konzulens felügyelete alatt, kijelölt témában kell elkészítenie; utóbbitól a konzulenssel történő közös megegyezés alapján el lehet térni. Javasoljuk, hogy mindenki ismerje meg a hozzárendelt témát és konzulenst a csatolt táblázatban, majd a feladatismertető előadás megtekintése után tanulmányozza a részletes feladatkiírást és megoldást segítő tanácsokat.

A feladatokat majd ezen a portálon keresztül lehet beadni. Aki még sosem jelentkezett be, ellenőrizze, hogy tudja-e hitelesíteni magát a BME Címtár azonosítójával, az itt leírtak szerint. Ezt a próbát nem célszerű halogatni, nehogy a beadás előtti órákban derüljön ki valamilyen technikai akadály.

FONTOS: mindenkinek a figyelmébe ajánljuk a honlapon követhető híroldalt, ahol a tárgy lebonyolításával kapcsolatos információkat közlünk a félév folyamán. Minthogy nem fogunk minden esetben Neptun körüzenetet küldeni, erősen ajánlott alkalmas hírolvasó klienssel feliratkozni a hírfolyamra.