Kiberfizikai rendszerek házi feladat fontos információk

A házi feladat beküldésének végleges határideje december 4. dél. Azért toltuk ki megint, mert sajnos az elmúlt héten a tárgy oktatói külsős helyszínen tartózkodtak, emiatt a kérdésekre nem sikerült időben válaszolnunk.

Ezen okokból két konzultációs időpontot is biztosítunk, december 2-án, hétfőn késő délután, 18:25-ös kezdettel (találkozó az IB421 szobánál), továbbá a keddi (december 3.) CPS előadás után közvetlenül (10:15-ös kezdettel, IB421 szobánál találkozunk). Mindkét konzultációra e-mailben kell jelentkezni legalább a konzultáció megkezdése előtt egy órával Vörös Andrásnál.

Bemutatás a csütörtöki gyakorlat időpontjában lesz, 10 perces prezetáció formájában. Szerepeljen az előadásban, hogy a megoldás a követelményeket (ISO 25010 alapján) hogyan teljesíti, milyen funkciókat tartalmaz és azok a CPS architektúrában (pl a https://inf.mit.bme.hu/sites/default/files/materials/category/kateg%C3%B... előadás 10-11 diáin) hol helyezkednek el. Elődással kapcsolatos kérdésekkel nyugodtan keressétek Vörös Andrást.

Házi feladat pótlás: A házi feladatot a pótlási héten kedd éjfélig, azaz december 17. 23:59-ig lehet beküldeni. A védés várhatóan szerdán vagy csütörtökön lesz.