SecureChange értekezlet és ATM workshop Rómában

SecureChange értekezlet és ATM workshop Rómában

  A SecureChange EU kutatási projekt harmadik évének egyik legfontosabb találkozója zajlott le a héten Rómában, amelyett egy szűkebb körű ipari validációs próba előzött meg. 

  Hétfőn és kedden a DeepBlue consulting&research látta vendégül a projekt légiirányítási (ATM) esettanulmányával foglalkozókat római irodájában, akik légiirányító és légibiztonsági ipari szakértők előtt mutatták be a projekt releváns eredményeit. A bemutatott prototípusok között szerepel a WP3 munkacsoport SeCMER eszköze is, amely csoportunk EMF-IncQuery technológiáján alapul. Az ipari visszajelzések gyűjtését célzó validációs esemény interaktív programja számos értékes tapasztalatot szolgáltatott. Ezen a rendezvényen tanszékünket Bergmann Gábor képviselte.

  Szerdától péntekig a fenti képen is megcsodálható Domus Sessoriana épületegyüttes adott otthont a SecureChange projekt általános értekezletének. A hét elején lezajlotthoz hasonló validációs programok és az EU szakmai bírálatainak tanulságain túl a projekt költségvetési, információterjesztési és kutatási tervei voltak a vita tárgya. Csoportunkból Dr. Varró Dániel és Bergmann Gábor vett részt a tanácskozáson.

 

SecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop RómábanSecureChange értekezlet és ATM workshop Rómában