SecureChange nagygyűlés az angliai Milton Keynesben

SecureChange nagygyűlés az angliai Milton Keynesben

A hároméves SecureChange projekt lassan a végéhez közeledik. A végső elbírálás előtti utolsó nagygyűlésre január 18-19-én került sor. A helyszín ezúttal az angliai Milton Keynes, ahol az Open University campusa található. A város az egyetemen felül az Alan Turingnak és a többi második világháborús kódtörőnek otthont adó Bletchley Parkról is híres.

Az utolsó nagygyűlés szinte kizárólag a közelgő bírálati folyamatra történő felkészülésről szólt; új tudományos munkásság tervezésének - a januári projektzárás miatt  - már nem volt értelme. Csoportunkat dr. Varró Dániel, Bergmann Gábor és Micskei Zoltán képviselték.

SecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton KeynesbenSecureChange nagygyűlés az angliai Milton Keynesben