Rendszermodellezés házi feladat konzultáció és második fázis információk (2012. tavasz)

Az alábbiakban a házi feladat második fázisával, a konzultációval és a szorgalmi feladattal kapcsolatos bejelentések olvashatóak.


A rendes házi feladattal kapcsolatos egyéni kérdésekkel változatlanul a kijelölt konzulensekhez érdemes fordulni, különösen az első fázis utáni visszajelzésekkel kapcsolatban. Az eszköz használatával és egyéb általános kérdésekkel kapcsolatban egy utolsó, személyes konzultációs alkalmat is biztosítunk május 2-án, szerdán, 16:00-kor az IL405-ös teremben. Nem cél a közös feladatmegoldás vagy újabb eszközbemutató; ennek megfelelően csak konkrét kérdéssel,  problémákkal érdemes eljönni.


A szorgalmi feladattal kapcsolatos kérdésekkel Vörös Andráshoz érdemes fordulni, május 8-tól. Az előtte való héten nem lesz elérhető.


A házi feladat második fázisa immár leadható, a megfelelő űrlapot május 6. éjfélig megnyitottunk a portálon.

Emlékeztetnénk mindenkit a következőkre:

  • A honlapon közölt házi feladat feltételeket és a tanácsok gyűjteményét érdemes még egyszer alaposan átolvasni.
  • Nem tudunk a technikai problémákhoz alkalmazkodni, ezért mindenkit arra kérünk, hogy az egész modell projektet (és nem csak a folyamatot) exportálja a modellező eszközből, mégpedig .mar formátumba. Az export sikerességét erősen ajánlott ellenőrizni egy üres workspace-be történő importtal.
  • A leadott házi feladat szóbeli védésére a szorgalmi időszak utolsó hetén kerül sor. FONTOS: némi rugalmasságot szeretnénk kérni, hogy lehetségessé váljon a személyes találkozó a javítóval azon a héten.