IRF: HF védés előzetes beosztás

A házi feladatok védésére két ütemben kerül sor majd: (1) az utolsó hét két előadásának időpontjában, (2) a pótlások leadása után a pótlási hét utáni héten.

Az első ütem előzetes beosztását a melléklet tartalmazza. A beosztás a következők szerint történt:

  • Mivel ezt csak az órarendi blokkokban tudjuk intézni, és 200-nál többen vagytok a tárgyon, így nem osztottunk be mindenkit.
  • Akiknek van még pótolandó feladatuk, de a leadott házi feladataikat úgy egyébként elfogadtuk, azokat nem osztottuk most be. A pótlások leadása után lesz még egy kör védés.
  • Akiknek volt nem elfogadott házi feladatuk, azokat beosztottuk, velük átbeszéljük még egyszer személyesen is, hogy mi volt a hiba, és mire kell pótláskor figyelni.
  • Ha valaki be van osztva, de tudja, hogy nem fogja megpróbálni a pótlást és nem jön el így a védésre, az kérem írjon nekem, hogy frissíthessem a beosztást.

A házi feladat védések az IL405-ös teremben lesznek.

A beosztás elég szoros, így kérem mindenki pontosan érkezzen, lehetőleg 5-10 perccel a kiírt időpont előtt. Mivel ennyi ember kezelésekor mindig akadhatnak csúszások (pl. valakinek részletesen megnézzünk egy nem elfogadott HF-et, hogy mégis lefut-e), ezért a türelmeteket kérjük, igyekszünk lehetőleg tartani a kiírt ütemezést.

Ennyi ember esetén cserét csak úgy tudunk figyelembe venni, ha két azonos csoportú ember megegyezik a cserében és ezt jelzi emailben. A "nekem nem jó a hétfő" kéréseket sajnos nem tudjuk teljesíteni, mert tele van a legtöbb csoport. (Ezért raktuk a védéseket az előadás időpontjára.) Ha valaki nem jön el a védésre, akkor ezt majd a pótvédésen pótolnia kell, védés nélkül nem lehet vizsgára jönni.

A védésen a leadott házi feladatok bármelyikébe belekérdezhetünk, azok működésést be kell tudni mutatni és el kell tudni magyarázni. Ezért mindenki úgy jöjjön el, hogy átnézi a leadott kódjait és jegyzőkönyveit. Be kell tudni mutatni a szkriptek és programok futtatását a dokumentáció használata nélkül! Szélsőséges esetben (pl. valaki nem ismeri a saját szkriptje paraméterezését) a házi feladatot nem fogjuk elfogadni, és azt pótolni kell.

A védésre nem kell hozni semmit (pl. nem kell a dokumentáció kinyomtatva).

2012.05.07.: Frissült a védés beosztása.

Kapcsolódó fájl: