Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók időpontegyeztetése

Kedves Hallgatók,

Az Önálló laboratórium és a Diplomatervezés 1. tárgyak félévének zárásaként mindenkinek be kell számolnia a félévben végzett munkáról. A félév végi beszámoló lényegében ugyanúgy zajlik majd, mint a félév közbeni (BSc Önlab), azonban ezt a résztvevő konzulensek már értékelni is fogják.

  • A szóbeli beszámoló személyenként egy-egy 10 perces kiselőadással történik. Az előadást kérdések követik 2-3 percben.
  • Az előadáshoz PowerPoint vagy PDF fóliákat (prezentációt) kell készíteni (célszerű mindkettőt a biztonság kedvéért), ezeket számítógépes kivetítővel lehet majd bemutatni.

A szóbeli beszámolón kívül a félévben végzett munkáról írásos beszámolót is kell készíteni, aminek terjedelme kb. 25-30 oldal. Ennek tartalmát a konzulenssel kell egyeztetni. Ezen kívül a munkáról el kell készíteni egy egyoldalas összefoglalót (kivonatot) is. Ehhez formátum minta letölthető a tanszéki önálló labor oldalról: http://www.mit.bme.hu/oktatas/targyak/onallolabor

  • A prezentációt, az írásbeli dokumentációt és az egyoldalas összefoglalót fel kell tölteni a szakirány portálra: http://www.inf.mit.bme.hu/, belépés után ld. a Tartalom feltöltése menüpontot.
  • A Diplomatervezés 1. írásbeli beszámolót a kari diplomaterv portálra is fel kell tölteni: http://diplomaterv.vik.bme.hu/
  • Ennek határideje a szorgalmi időszak vége, pótlás a konzulens engedélyével a pótlási időszakban lehetséges.

A szóbeli beszámolókat 2013. május 8. (szerda) és május 17. (péntek) között szeretnénk ütemezni. A megfelelő időpontok megadásához készítettem egy Doodle oldalt.

Kérek mindenkit, hogy ezen jelöljön be minden olyan időpontot, ami számára a beszámoló céljára alkalmas (azaz órarendi elfoglaltsággal nem ütközik). Aki valamilyen okból nem tud beszámolót tartani, kérem, hogy ezt számomra emailben jelezze!

A kitöltés határideje: 2013. május 1. (szerda) este.

A visszajelzések alapján készítjük el és hirdetjük ki a beszámolók ütemezését. A beszámolók várhatóan az I.L.405. laborban lesznek.

Üdvözlettel,
Bartha Tamás