BSc Önálló labor félévközi beszámolók időbeosztása, 2013. tavasz

A BSc Önálló laboratórium tárgy félévközi beszámolói az I.L.405-ös laborban lesznek. A végleges időbeosztás a mellékelt fájlban olvasható. (Az előzetes beosztáshoz képest csak péntek és kedd között történtek egyeztetett változtatások.)

A beszámolók szervezése kétórás blokkokban történik, amiben általában 7 előadásra kerül sor. Elvárás, hogy lehetőleg mindenki pontosan érkezzen a saját kétórás blokkja elejére (amelyeket pontban az adott óra 00 perckor szeretnénk kezdeni, nem óra 15-kor!) és végig legyen ott abban a blokkban, amiben a saját előadása van. A beszámolók nyilvánosak, így mindenki meghallgathat olyan blokkokat is, amiben ő maga előadóként nem vesz részt. A résztvevőket alfabetikus sorrenben soroltam fel, az előadások sorrendje ettől eltérhet a lebonyolító elnökkel egyeztetve.

A félévközi beszámoló szóbeli előadásának előkészítéséről, tartalmáról és lebonyolításáról a tárgy honlapján találhatnak további hasznos információkat, illetve konzulensük tud segíteni az előadás előkészítésében.

Üdvözlettel,
Bartha Tamás