Önálló labor és Diplomatervezés 1 félév végi beszámolók időbeosztása, 2013. ősz

A Rendszertervezés ágazat (BSc) Önálló laboratórium, valamint a Szolgáltatásbiztos rendszertervezés szakirány (MSc) Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1 tárgyaihoz tartozó félévközi beszámolók időbeosztása a lentebb csatolt dokumentumban olvasható (2013. december 2-i verzió, az esetleges frissítéseket is itt tesszük közzé).

A beosztás az előzetes jelentkezések alapján történt. Mivel a beosztást sok szempont határozta meg, ezért annak módosítása csak egy másik hallgatóval és az érintett konzulensekkel egyeztetett cserével, vagy (nagyon indokolt esetben) a pénteki szekció végére való áthelyezéssel lehetséges.

A beszámolók szervezése kétórás "szekciókban" történik, amiben általában 6-7 előadásra kerül sor. Elvárás, hogy lehetőleg mindenki pontosan érkezzen a saját kétórás szekciója elejére (figyelem: a pénteki szekció 15:00-kor kezdődik!) és végig legyen ott abban a szekcióban, amiben a saját előadása van. A beszámolók nyilvánosak, így mindenki meghallgathat olyan szekciókat is, amiben ő maga előadóként nem vesz részt. Az előadások sorrendje a kiírttól eltérhet a lebonyolító elnök döntésétől függően.

A félévközi beszámolók tartalmáról és lebonyolításáról, valamint a félév teljesítéséhez szükséges további követelményekről a tárgyak web lapjain, valamint a Neptunon keresztül küldött korábbi üzenetemben találhatók hasznos információk, illetve a konzulensek tudnak segíteni.

Majzik István