BSc Önálló laboratórium előzetes tájékoztató előadás (2014 tavasz)

Tisztelt Hallgatók!

A Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport képviseletében ezúton meghívjuk Önöket a BSc Önálló laboratórium c. tárgy 2014 tavaszi előzetes tájékoztató előadására, amely az IB413-as teremben 2014. február 11-én kedden délután 17.00 órakor kezdődik.

Az előzetes tájékoztató előadáson választ kaphatnak a tárggyal kapcsolatos alapvető kérdésekre, áttekintjük a tárgy menetét és követelményeit, illetve bemutatkoznak a tématerületeink koordinátorai is. Az előzetes előadás után a weboldalunk alapján, illetve a koordinátorok és leendő konzulensek közvetlen megkeresésével részletesebben is tájékozódhatnak az idei témaválasztékról, de szervezünk egy kötetlen beszélgetést is 2014. február 14-én pénteken délután 14.00 órától szintén az IB413-as teremben (itt lehetőség nyílik majd a konzulensekkel történő közvetlen egyeztetésre is).

Mivel kutatócsoportunk különösen büszke hallgatóink Tudományos Diákköri Konferenciákon elért eredményeire (egykor sikeres hallgatóik közül sokan ma már konzulensek), ezért azon leendő hallgatóink számára, akik érdeklődnek a TDK iránt, külön elbeszélgetést is szervezünk, melynek részleteiről az előzetes tájékoztató előadáson hallhatnak.

Mindenkit szeretettel várunk!

Dr. Ráth István, tárgyfelelős