BSc Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés előzetes tájékoztató előadás (2015 tavasz)

Tisztelt Hallgatók!

A Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport képviseletében ezúton meghívjuk Önöket a BSc Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés c. tárgyak 2015 tavaszi előzetes tájékoztató előadására, amely az IB413-as teremben 2015. február 10-én kedden délután 17.00 órakor kezdődik.

Az előzetes tájékoztató előadáson választ kaphatnak a tárggyakkal kapcsolatos alapvető kérdésekre, áttekintjük a félév menetét és a követelményeket, illetve bemutatkoznak a tématerületeink koordinátorai is. Az önálló laboratórium hallgatói az előzetes előadás után a weboldalunk alapján, illetve a koordinátorok és leendő konzulensek közvetlen megkeresésével részletesebben is tájékozódhatnak az idei témaválasztékról.

Mivel kutatócsoportunk különösen büszke hallgatóink Tudományos Diákköri Konferenciákon elért eredményeire (egykor sikeres hallgatóik közül sokan ma már konzulensek), ezért azon leendő hallgatóink számára, akik érdeklődnek a TDK iránt, külön elbeszélgetést is szervezünk, melynek részleteiről az előzetes tájékoztató előadáson hallhatnak.

Mindenkit szeretettel várunk!
Dr. Ráth István, tárgyfelelős