Rendszermodellezés ZH2 beosztás

A Rendszermodellezés 2. zárthelyi 2018. május 17-én, csütörtökön, 08:15 - 09:45 között kerül megírásra. Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen (08:00) és legyen tisztában a teremmel, ahol a ZH-t írja, továbbá mindenkinek generáltunk egy sorszámot (amely a beosztásban elérhető), amely az ülésrendet határozza meg. Mindenki névre szóló beugró feladatsort kap, ezért fontos az ülésrend betartása! Késés esetén a hallgató kizárható a ZH-ról. A ZH részletes feltételeit az adminisztratív útmutató tartalmazza.

A zárthelyi beosztása elérhető csatolva az alábbi linken, továbbá a termek ülésrendje is elérhető (az IB025-26-27 termeké azonos): kérünk mindenkit, hogy az adott teremben a megfelelő, azaz a terembeosztásban olvasható sorszámú helyre üljön le. A terembeosztásban betűvel jelölt személyek esetén a terem felügyelője fog további tájékoztatást adni az ülőhellyel kapcsolatban.

A Rendszermodellezés versenyen első és második helyezést elért hallgatók részére a 2. ZH-t maximális ponttal jóváírjuk (3 fő).

Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: