ReTe: HF1 kiadva

Kikerült az első házi feladat követelményanalízis témakörben a Házi Feladat oldalra. Ez az oldal a házi feladatokról szóló információk elsődleges lelőhelye, ezért fokozottan kérünk mindenkit, hogy kérdés előtt alaposan olvassa el a tudnivalókat. Ha az oldalon érdemi változás történik, arról hír formájában is tájékoztatást fogunk adni.

A feladat megoldásához szükség lesz az e-mailben kiküldött Teamwork Server jelszóra. Aki ezt az e-mailt nem kapta meg, pedig csapatával jelentkezett az előző hírben meghirdetett űrlapon, az keresse meg a tárgy oktatóit.

Az opciális (előzetes) leadási határidőt 2018. 09. 30. (vasárnap) este 20:00-ra módosítottuk, azonban a végleges határidő az első három részfeladatra továbbra is 2018.10.23. (kedd) este 20:00 (7. hét vége).

A házi feladatban szereplő extra IMSc feladat megoldása nem kötelező, de a színvonalas megoldásokért IMSc pontokat adunk (nem IMSc-s hallgatóknak is). A "Recommended Reading" rész elsősorban ehhez a feladathoz tartozik, de bárkinek ajánlott, aki szívesen megismerkedne a járműipar és azon belül is az autonóm járművek világával.