Rendszermodellezés PZH információk

A Rendszermodellezés PZH1 (első ZH pótlása) 2019. május 24-én (péntek) 08:15 - 09:55 időpontban, a PZH2 (második Zh pótlása) 10:15-11:55 közt lesz. Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen (08:00, ill. 10:00) és legyen tisztában a teremmel, ahol a ZH-t írja. Mindenkinek generáltunk egy sorszámot, amely az ülésrendet határozza meg. Mindenki névre szóló beugró feladatsort kap, ezért fontos az ülésrend betartása! Késés esetén a hallgató kizárható a ZH-ról. A ZH részletes feltételeit az adminisztratív útmutató tartalmazza.

A személyre szóló ZH beosztás a hf.mit.bme.hu oldalon érhető el, bejelentkezés után.

A zárthelyi beosztása elérhető a fenti linken, továbbá a termek ülésrendje csatolva, kérünk mindenkit, hogy az adott teremben a megfelelő, azaz a terembeosztásban olvasható sorszámú helyre üljön le (ez nem azonos a termekben esetlegesen megtalálható széksorszámmal). A terembeosztásban betűvel jelölt személyek esetén a terem felügyelője fog további tájékoztatást adni az ülőhellyel kapcsolatban.

Figyelem: aki (az előzetes felszólítás ellenére) nem jelentkezett a ZH pótlásra a Neptunban, érkezés után az IB028 (PZH1 esetén)  ill. az IB025 (PZH2) terem felügyelőjénél jelentkezzen. Aki nem jön ZH-t írni, erről ne írjon külön mailt. Aki eljön, a kapott eredménnyel felülírja az előzőt.

Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: