Kutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciát

Kutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciát

Kutatócsoportunk szervezte az International Symposium on Distributed Computing (DISC) konferenciát 2019. október 14-18. között Budapesten. A DISC egy nemzetközi, elismert akadémiai konferencia, aminek a témája az elosztott rendszerek és hálózatok elmélete, tervezése, analízise és alkalmazásai.

A konferencia szervezőbizottságának tagjai Prof. Pataricza András (general chair), Dr. Micskei Zoltán (general co-chair), Huszerl Gábor (local organization chair) és Hajdu Ákos (web chair) voltak.

Több mint 150 résztvevője volt az idei konferenciának. Nyolc workshop került megrendezésre a konferencia előtti és utáni két napban többek között felhő számítástechnika, blockchhain és elosztott algoritmusok témákban. A konferencia három napja során 49 előadást mutattak be. A konferencia meghívott előadói Dan Alistarh (IST Austria), Seth Gilbert (National University of Singapore), and János Kertész (Central European University) voltak.

További információ és képek a konferencia weblapján találhatók (fotók: Thaler Tamás).

Kutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciátKutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciátKutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciátKutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciátKutatócsoportunk szervezte a DISC 2019 konferenciát