Rendszermodellezés ZH eredmények, pontozás

Elérhetőek a ZH eredmények és a pontozás, valamint a HF és bemelegítő HF pontok alapján kalkulált féléves jegy a Moodle rendszerben (a válaszok kiértékelése a dolgozatot megtekintve, az összesített pontszám és jegy a Grades/Pontok menü alatt). Ebbe a szorgalmi eredmények és a pótlások értelemszerűen még nincsenek beleszámítva.

Figyelembe véve a távoktatásos ZH időkorlátját, a mostani ZH alkalom kiértékelésénél az alábbi szabályok szerint jártunk el:
A ZH-ra max. 50 pontot lehetett szerezni. A ponthatárokat 40 pontra skáláztuk be, így a sikeres ZH feltétele 16 pont elérése volt. A 40 fölötti pontokat automatikusan iMSC pontra váltottuk.

Az elért ZH pontszám (40-nél nem nagyobb része) és a 40 pont százalékban mért hányadosát vettük a ZH százalékos eredményének (pl. 28 pont: 70% ZH, 41 pont: 100% ZH, 12 pont: sikertelen ZH). A félév elején hirdetett kalkulációnak megfelelően ezt 70% súllyal (70 pontra felskálázva), a HF eredményt 30% súllyal (max 30 pont) alakult ki a végső pontszám, ebből a meghirdetett ponthatároknak megfelelő jegy.

Ahogyan hirdettük is, a zárthelyi megtekintés 05.25. hétfőn 13-14:00 közt lesz, a tárgy Teams csoportjának ZH csatornájában.
A pontszám további módosulásának az írásos reklamáció beküldése a Moodle felületén előfeltétele hétfő éjfélig!