További anyagok

Tesztelési alapok

Egy nagyon gyakori hiba házi feladatoknál és egyéb önálló munkáknál, hogy a megoldás tesztelésénél a tesztesetek erősen hiányosak. Az informatikus BSc tantervből sajnos fájóan hiányzik egy részletesebb tesztelés rész (bár előkerülnek néhol azért olyan fogalmak mint ekvivalencia partíciók, black box tesztelés stb.). Álljon itt egy nagyon gyors (felületes) áttekintés a specifikáció alapú teszttervezési módszerekről.

Házi feladatok és jegyzőkönyvek leadása (útmutató)

Ez az útmutató hallgatóink számára szeretné megkönnyíteni az általunk 2012. elején bevezetett új házifeladat-leadó rendszer használatát. Kérjük, hogy szükség esetén egyszer figyelmesen olvassák át.

Ez a dokumentum az általunk oktatott tantárgyakhoz kapcsolódó házi feladatok és labor jegyzőkönyvek leadásához nyújt segítséget. Portálunkat egy olyan oldallal bővítettük, ahol hallgatóink (bejelentkezés után) megtekinthetik a részükre kiírt házi és mérési feladatokat, leadhatják megoldásaikat és elkészült jegyzőkönyveiket, és megtekinthetik az ezekre kapott értékeléseket.

Subversive telepítés Eclipse alá

A Subversive SVN kliens telepítése nem teljesen magától értetődő, ugyanis külön kell telepíteni magát a klienst, és hozzá SVN connectorokat, amik nem találhatóak meg ugyanabban az update site-ban licensz-okok miatt. A legegyszerűbb telepítési módszer a következő: Read more »

Dokumentáció és mérési jegyzőkönyv készítése

Az oldal célja, hogy összefoglalja, hogy milyen tartalmi és formai szempontokra kell figyelni egy házi feladat dokumentációjának vagy egy mérés jegyzőkönyvének elkészítése során. Read more »