Hallgatóink sikere a ProProgressio szakdolgozat és diplomaterv pályázatán

Győztesek

Hallgatóink komoly sikereket értek el az idei évi ProProgressio alapítvány által kiírt szakdolgozat és diplomaterv pályázaton. A ProProgressio pályázat célja olyan tehetséges fiatalok díjazása és további kutató munkájuk ösztöndíjjal való segítése, akik az ipar műszaki fejlesztését elősegítő, innovatív, újszerű, saját ötletet is tartalmazó szakdolgozatot/diplomamunkát készítettek.

A szakdolgozat pályázaton Sallai Gyula: Verifikációs fordító fejlesztése C programokhoz című munkáját díjazták. Konzulense Tóth Tamás. A szakdolgozat előzménye a 2016 évi TDK konferencián is bemutatásra került, ahol első helyezést ért, továbbá Gyula munkájával a 2017. évi OTDK konferencián második helyezést ért el.

A diplomaterv pályázaton Farkas Rebeka Krisztina: Időzített rendszerek CEGAR alapú analízise című munkája nyert. Rebeka diplomaterv konzulensei Vörös András és Hajdu Ákos voltak. Farkas Rebeka a 2016. évi TDK konferencián bemutatta a munkájának előzményét, ahol első helyezést ért el, továbbá Rebeka munkájával a 2017. évi OTDK konferencián 3. helyezést ért el.

Munkájuk során mindketten a tanszéken fejlesztett Theta analízis keretrendszert egészítették ki új algoritmusokkal.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Hallgatóink sikere a ProProgressio szakdolgozat és diplomaterv pályázatánHallgatóink sikere a ProProgressio szakdolgozat és diplomaterv pályázatán