Rendszermodellezés félévközi számonkérés - első eredmények (2011. ősz)

Lezajlott a zárthelyi és a házi feladat első fázisa.

Zárthelyi

A mellékelt listán olvashatóak a zárthelyi előzetes eredményei. A végleges eredmények a megtekintés után alakulnak ki, amelyre a jövő keddi órán kerül sor.

A zárthelyin 24 pontot lehetett szerezni, ebből 9.5 elérése jelentette az elégséges szintet. A további jegyhatárokat 13, 16 ill. 20 pontnál állapítottuk meg. Az összesen 82 dolgozatból 5 jeles, 24 jó, szintén 24 közepes, 19 elégséges és 10 elégtelen született, 2.94 jegyátlaggal. A jó ill. jeles osztályzatot kiérdemlők (tehát akik legalább 16 pontot értek el) előtt nyitva áll a szorgalmi feladat és a megajánlott vizsgajegy lehetősége - erről szintén a jövő keddi órán tudunk többet mondani.

A pótzárthelyit nov. 30-án tartjuk.

Házi feladat

A hét folyamán fokozatosan felkerültek a házi feladat visszajelzések a házi feladat lapra, immár mindenkié olvasható. A név melletti mezőn álló 1 "pontszám" jelzi, hogy az első fázist elfogadtuk, és várjuk a teljes feladatot. A számra kattintva olvasható a szöveges értékelés, illetve a javító/kapcsolattartó neve és elektronikus címe; a szöveges értékelésben leírt hiányosságokat a végleges leadáskor még pótolni kell.

Akinél 0 pontszám olvasható, az mihamarabb olvassa el a szöveges értékelést. Előfordulhat, hogy csak valami technikai probléma (pl. hibásan exportált modell) miatt nem tudtuk a munkát elfogadni; ezt haladéktalanul meg kell oldani, hogy a feladatot megfelelően értékelhessük. Egyéb esetben már csak a pótleadás lehetősége áll nyitva: 2011.12.14. 23:59 (pótlási hét szerda éjfél)

Kapcsolódó fájl: