Rendszermodellezés pótlási hét (2011. ősz)

A reklamációk után helyesbített pótZH eredmények mellékelten olvashatóak. Akinek továbbra sincs eredményes zárthelyije, utolsó alkalommal a pót-pótzárthelyin próbálkozhat.

A pót-pótzárthelyi időpontja 2011. december 14. szerda 10:30-12:00, helyszíne az I.B.026 terem (az elővizsgával együtt). Aki szeretné élni a lehetőséggel, jelentkezzen Bergmann Gábornál, lehetőleg kedd délig!

Mindenki hozzon fényképes hatósági igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, lehetőleg ne diákigazolvány és semmiképpen se koleszbelépő), valamint írószerszámot. Számológép, telefon, vagy bármely egyéb elektronikus segédeszköz használata tiltott. Saját lap nem használható. Ajánlott tíz perccel a kezdési időpont előtt megérkezni.


A házi feladat pótleadásának határideje 2011. dec. 14. szerda éjfél (pótlásidíj-köteles), amely után pótvédésekre kerül sor (ez arra is vonatkozik, aki az eredeti védésekre nem ment el). Ugyaneddig a határidőig kérünk mindenkit, hogy a saját javítójánál (ezt a mellékelt táblázat mutatja meg) jelentkezzen pótvédési időpontra:

 

Kapcsolódó fájl: 
Kapcsolódó fájl: