IRF: HF2 eredmények

 

Kikerültek az Intelligens rendszerfelügyelet tárgy 2. házi feladatának értékelései a szokott helyre.

Megjegyzések, tanácsok:

  • Még egyszer megkérnénk mindenkit, hogy egy ZIP fájlt töltsön fel. Ne csak magát a szkriptet, ne egy RAR fájlt, hanem egy ZIP-et!
  • Azért vannak a kiírások mellé rakva egyszerűbb teszt szkriptek, hogy azt futtassátok és bővítsétek. Legalább egyszer futtassa mindenki le kérem a saját megoldására, hogy kiderüljön az nem az elvárt szkript- vagy paraméternevet használja! (A hf2.ps1 nem jó név a szkriptnek.)
  • Sok volt a szintaktikai hibás megoldás, ezekkel nem tudunk mit kezdeni. Érdemes a beadás előtt még egyszer, esetleg egy másik virtuális gépben lefuttatni, és utána már semmilyen módon ne változtassunk a szkripten. Ha beleírunk még valamit, akkor pedig teszteljük újra!
  • PLÁGIUM: Korábban mondtuk már, de úgy látszik, hogy még nem mindenki van tisztában a házi feladat másolásának következményeivel és súlyával. Ha bebizonyosodik a másolás, akkor mind az ellen, aki lemásolta, mind az ellen, aki odaadta a saját megoldását fegyelmi eljárást lehet indítani. Ennek a következménye 2 passzív félév lehet, ami azt jelenti, hogy leghamarabb az IRF tárgyat 2015-ben lehet felvenni újra, így 2016 februárjánál hamarabb nem lehet végezni.