Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók időbeosztása, 2013. tavasz

Az Önálló laboratórium és Diplomatervezés tárgyak félévközi beszámolói az I.L.405-ös laborban lesznek. A beszámolók frissített időbeosztása a mellékelt fájlban olvasható.

A beosztás az előzetes jelentkezés alapján történt, amit maximálisan igyekeztünk figyelembe venni. Ennek ellenére lehetségesek ütközések. Mivel a beosztást sok szempont határozza meg, ezért annak módosítása csak (a másik hallgatóval és az érintett konzulensekkel egyeztetett) cserével vagy (nagyon indokolt esetben) esti szekció végére való áthelyezéssel lehetséges.

A beszámolók szervezése kétórás "szekciókban" történik, amiben általában 7 előadásra kerül sor. Elvárás, hogy lehetőleg mindenki pontosan érkezzen a saját kétórás szekciója elejére (amelyeket az adott óra 00 perckor szeretnénk kezdeni, nem óra 15-kor!) és végig legyen ott abban a szekcióban, amiben a saját előadása van. A beszámolók nyilvánosak, így mindenki meghallgathat olyan szekciókat is, amiben ő maga előadóként nem vesz részt. A résztvevőket tárgyanként alfabetikus sorrendben soroltam fel, az előadások valós sorrendje ettől eltérhet a lebonyolító elnökkel egyeztetve.

A félévközi beszámoló szóbeli előadásának előkészítéséről, tartalmáról és lebonyolításáról többek között a BSc Önálló laboratórium tárgy honlapján találhatnak további hasznos információkat, illetve konzulensük tud segíteni az előadás előkészítésében.

Üdvözlettel,
Bartha Tamás