IRF: pótHF eredmények, pótvédés beosztása

Kikerültek a pótHF-ek eredményei a feladatbeadó rendszerbe.

A ma délután lévő védésre a beosztás a mellékletben található.

Tudnivalók:

  • Az aktuális szabályzatok szerint a félév aláírásait holnapig le kell zárnunk, ezért kellett ilyen gyorsan javítani és védést szervezni.
  • Akinek nem fogadtuk el a házi feladatát: ha csak a javítókörnyezetben nem tudtuk lefuttatni, akkor ezt jeleztük az értékelésben, és a védés részben pont azért van, hogy itt együtt meg lehet majd nézni a javítóval.
  • Akiknek elfogadtuk a pótlásait, azokat arra kérném, hogy ne álljanak le 10 percen keresztük vitatkozni fél vagy egy pontokról, mert egyrészt nem ezen múlik (~10 pontot lehet szóbelivel javítani a vizsga megtekintésen), másrészt ezzel azoktól veszitek el az időt, akiknek az aláírása múlhat a mostani védésen.
  • Az idő rövidsége miatt cseréket már nem tudunk megoldani, de ha valaki pl. 14:30-ra van kiírva és egyéb vizsga/vizsgamegtekintés miatt csak 15:30-ra tud odajönni, akkor is jöjjön el, mi 17:00-ig biztos ott leszünk. [Elvileg egyenes féléves vizsgáitok nincsenek ebben a sávban, de az összes egyéb vizsga időpontját mi nem látjuk.]
  • A fentiek miatt mindenkinek kérném a türelmét a védésre várakozáskor, az adott időpont a 14-17 közötti sávban inkább csak irányadó lesz most a nagy létszám miatt.

 

Kapcsolódó fájl: