Rendszermodellezés PZh előzetes eredmények és megtekintés, PPZh és HF információk (2014. ősz)

Pótzárhelyi előzetes eredményei, a megtekintéssel kapcsolatos információk, a pót-pótzárthelyi időpontja és helyszíne, illetve a házi feladat eredmények.

Pótzárthelyi eredmények és megtekintés

A mellékelt listán olvashatóak a pótzárthelyi előzetes eredményei. A végleges eredmények a megtekintés után alakulnak ki, amelyre csütörtökön 15:00-tól, az IL405 teremben (IB szárny 4.emelet, a lifttől balra) kerül sor. A megtekintésen csak konkrét kérdésekkel, észrevételekkel, reklamációkkal tudunk foglalkozni.

A zárthelyin 60 pontot lehetett szerezni, ebből 24 elérése szükséges a tárgy teljesítéséhez. Az összesen 98 PZH dolgozatból 52 érte el ezt a küszöböt. (A végleges félévközi jegybe természetesen beleszámít a kötelező házi feladat legfeljebb 20 pontja is, ezen felül maximum +20 bónuszpont a szorgalmi feladatból.)

Pót-pótzárthelyi információ

A tárgy teljesítéséhez vagy az eddigi eredmény javításához utolsó lehetőségként pót-pótzárthelyit is hirdetünk, mely december 15. (hétfő) 12-14 között lesz az IE.007 teremben, szintén a zárthelyivel azonos feltételek mellett.

Házi feladat információ

A végleges házifeladat eredményeket mindenki megtalálja a leadó oldalon. Kérünk mindenkit, hogy nézze meg, a konzulenssel megbeszélt eredmény került-e be a rendszerbe.