BSc Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés előzetes tájékoztató előadás (2016 tavasz)

Tisztelt Hallgatók!

A Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport képviseletében ezúton meghívjuk Önöket a BSc Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés c. tárgyak 2016 tavaszi előzetes tájékoztató előadására, amely az IB413-as teremben 2016. február 22-én hétfőn délután 16.00 órakor kezdődik.

Az előzetes tájékoztató előadáson választ kaphatnak a tárggyakkal kapcsolatos alapvető kérdésekre, áttekintjük a félév menetét és a követelményeket, illetve bemutatkoznak a tématerületeink koordinátorai is. Az önálló laboratórium hallgatói a a weboldalunk alapján, illetve a koordinátorok és leendő konzulensek közvetlen megkeresésével részletesebben is tájékozódhatnak az idei témaválasztékról.

A honlapunkra kikerült a BSc és MSc Önálló labortatórium c. tárgyakhoz kapcsolódó jelentkezési kérdőív. Kérjük, hogy legkésőbb 2016. február 26-án éjfélig mindenki töltse ki. A kitöltéshez segítséget nyújt a honlapunkon található feladatcsoport lista - a konkrét kérdésekkel, témaötletekkel nyugodtan keressék a feladatcsoportokhoz tartozó vezető kutatókat.

Mivel kutatócsoportunk különösen büszke hallgatóink Tudományos Diákköri Konferenciákon elért eredményeire (egykor sikeres hallgatóik közül sokan ma már konzulensek), ezért azon leendő hallgatóink számára, akik érdeklődnek a TDK iránt, külön elbeszélgetést is szervezünk, melynek részleteiről az előzetes tájékoztató előadáson hallhatnak.

Mindenkit szeretettel várunk!
Dr. Ráth István, tárgyfelelős

Kapcsolódó fájl: