Kiritkus Architektúrák Laboratórium 3. mérés eredmények

Elkészült a 3. labor értékelése, szép eredmények születtek. A pontszámok és a szöveges értékelés alább látható.

includetr

Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy (1.) a fának egy gyökere van, illetve hogy minden elemnek egy (2.) legfeljebb és (3.) legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg. (-0,5p)  "Each Task except the controller…" feladatatban a megoldásotokban a  (t-c) nagyon trükkös, én nem használnék ilyet.

9,5

CatastropicFailover

1. feladat: "bidirectional" -> "inverse". Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy (1.) a fának egy gyökere van, illetve hogy minden elemnek egy (2.) legfeljebb és (3.) legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg. (-0,5p) A tranzitív lezárt nem jelent itt semmit.

9,5

Csajok

Szép dokumentáció! Az " legfeljebb 3"-at miért "x < 4"-gyel írjátok fel?

10

Kalap16

Szép dokumentáció! Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy (1.) a fának egy gyökere van, illetve hogy minden elemnek egy (2.) legfeljebb és (3.) legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg. (-0,5p)

9,5

SilverBombers

Egyik kép nem jelenik meg a dokumentációban, egyébként szép a dokumentáció! A parciális modell esetén nincs kikényszerítve, hogy pont úgy legyenek összekötve az elemek, mint ahogy a példa mutatja.(-1p)

9

z4qqqbatman

Jobb lett volna szövegként betenni a megoldásokat, még ha a el is veszik a színezés. Dokumentációhoz alig van szöveges magyarázat (-1p)

9

RequiredReborn

Szép dokumentáció, de betehettétek volna a megoldásotok kódját. Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy (1.) a fának egy gyökere van, illetve hogy minden elemnek egy (2.) legfeljebb és (3.) legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg. (-0,5p)

9,5

datC

Szép dokumentáció! Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy (1.) a fának egy gyökere van, illetve hogy minden elemnek egy (2.) legfeljebb és (3.) legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg. (-0,5p) "(#s.slots > -1) and (#s.slots < 11)": Miért nem használtok <= operátort? Egy halmaz mérete mindig nagyobb mint -1. Továbbá a kényszer megduplázza az integerekre szánt változókat, mert szerepel a -1 is a problémában. Partial Snapshot: one helyett some kellett volna, mert nem tud így mellé még egy ugyanilyen struktúrát generálni (-0,5p)

9

kg_pt

Szép a dokumentáció! Tartalmazási hierarchia: hogyan garantáltad, hogy minden elemnek egy legfeljebb és  legalább egy szülője van? A kényszer csak DAG-ot szab meg, amiben egy CPS van. (-0,5p)

9,5

NullPointerException

Szép a dokumentáció! Nincs leírva a containment hierarchy (-0,5p) Allokáció: hiányzik egy ábra a konkrét megoldásról

9,5

rizsa

Kettő külön dokumentációt írtatok? A jobbikat vettem
https://github.com/FTSRG-CA-2016/rizsa-ca/wiki/3-SAT-Based-Resource-Allo...
https://github.com/FTSRG-CA-2016/rizsa-ca/wiki/SAT-based-allocation

Tartalmazási hierarchia: slotok tartalmazása nincs tárgyalva (-0,5p)

"Megetettük a macskákat."-> Mi ez a hülyeség?

3.3.3.: Elmonjátok hogy a részhalmaz a helyes, de mégis egyenlőséggel oldjátok meg. (-1p)

Bizonyítás: 15-ös scoppal sem kellene hogy legyen ellenpélda az állításra. Ez miért van?
(-1p)

7.5