IRF: HF védés beosztás

A házi feladatok megbeszélésére és védésére az utolsó heti órarendi időpontokban kerül sor.

A részletes beosztás elérhető a kövektező linken:

https://drive.google.com/open?id=1x0faXJpzFcRRvUWJSxZk_MFxY4IE4f4YixaxL0q95yA

A beosztás a következők szerint történt:

  • Aki nem adott le legalább két darab házi feladatot, azokat nem osztottuk be, mivel ők nem is szerezhetnek aláírást.
  • Akinek legalább két elfogadott házi feladata van, az a védésen át tudja beszélni az értékelést a javítóval, mi belekérdezünk a házi feladataiba, és ha ez rendben lezajlott, akkor megkapja az aláírást.
  • Aki leadott legalább két házi feladatot, de azok között nincs legalább kettő elfogadott, velük átbeszéljük, hogy miért nem fogadtuk el a feladataikat, de nekik nem kötelező a részvétel.
  • A javítók egyéb elfoglaltságai miatt nem minden alkalommal tud részt lenni mindenki, így néhányan másik javítónál fognak védeni.
  • Azokat, akiknek van két 10 pontos házi feladatuk, nem osztottuk be a védésre, nekik megvan automatikusan az aláírásuk.

A házi feladat védések az IL405-ös teremben lesznek.

A beosztás elég szoros, így kérem mindenki pontosan érkezzen, lehetőleg 5-10 perccel a kiírt időpont előtt. Mivel ennyi ember kezelésekor mindig akadhatnak csúszások (pl. valakinek részletesen megnézzünk egy feladatát), ezért a türelmeteket kérjük, igyekszünk lehetőleg tartani a kiírt ütemezést.

Ennyi ember esetén cserét csak úgy tudunk figyelembe venni, ha két azonos csoportú ember megegyezik a cserében és ezt jelzi emailben. A "nekem nem jó a hétfő mert dolgoznom kell" kéréseket sajnos nem tudjuk teljesíteni. (Ezért raktuk a védéseket az órarendi időpontokba.) A védésen való részvétel nélkül nem lehet vizsgára jönni.

Ha valaki be lett osztva, de nem jön el, akkor kérem, hogy emailben jelezze a tárgyfelelősnek.

A védésen a leadott házi feladatok bármelyikébe belekérdezhetünk, azok működésést be kell tudni mutatni és el kell tudni magyarázni. Ezért mindenki úgy jöjjön el, hogy átnézi a leadott kódjait. Be kell tudni mutatni a szkriptek és programok futtatását a kód megnézése nélkül is! Szélsőséges esetben (pl. valaki nem ismeri a saját szkriptje paraméterezését) a házi feladatot nem fogjuk elfogadni.

A védésre nem kell kinyomtatva hozni a házi feladatokat.

A VCL-ben újra foglalhatóak a tantárgy virtuális gépei.