Rendszermodellezés 2. ZH

A Rendszermodellezés (VIMIAA00, VIMIA405) zárthelyire történő felkészüléshez ajánljuk figyelmükbe az alábbiakat:

  • Ahogyan azt az első órán kihirdettük, a ZH első része egy beugró lesz, melyen idén is legalább 50% elérése kötelező. A második mintaZH a pontozási szabályokat is tartalmazza. A VIMIA405 hallgatók értelemszerűen mindkét minta zárthelyit nézzék át.
  • A VIMIAA00 2. ZH anyaga az 05-teljesítménymodellezés előadástól a 09-kódgenerelás anyagrészekre, ill. a szimuláció alapfogalmaira, valamint a 8-13. hetek gyakorlataira (4-6. gyakorlati alkalmak) épül. Természetesen az ezekhez az anyagrészekhez szükséges alapfogalmak értő ismerete akkor is elvárt, ha azok a félév első részében lettek bevezetve.
  • A VIMIA405 tárgy hallgatóit az egész félév anyagából kérdezzük, kivéve azokat, ahol ezt külön jeleztük.
  • Ahogyan ezt a félév elején hirdettük, ezt a zárthelyit a tágykövetelményeknek megfelelően mind a VIMIAA00, mind a VIMIA405 tárgyak hallgatói megírják. (A kari ütemezésben a féléves összesítésnél ez félreérthetően szerepel, a táblázatos formában helyesen).

A zárthelyi időpontja 2016. május 19. csütörtök 8:15-10:00. Erősen ajánlott 10-15 perccel előbb érkezni, ugyanis fenntartjuk a jogot, hogy a zárthelyi megkezdése után érkező hallgatókat elutasítsuk. Mellékeljük a ZH beosztását Neptun kód-terem párosítással. 

Nagyon fontos: mindenki a mellékelt terembeosztás alapján számára kijelölt teremben jelenjen meg, ezt ellenőrizni fogjuk! Mindenki hozzon fényképes hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél; lehetőleg ne diákigazolvány és semmiképpen se koleszbelépő), valamint írószerszámot. Számológép, telefon, vagy bármely egyéb elektronikus segédeszköz használata tiltott. Saját lap nem használható.

Fontos kiegészítés: aki a K épületbe van beosztva, induljon hamarabb, mindenképp ellenőrizze, hogy van-e nála hatósági igazolvány, és ne akarjon a környékre kocsival behajtani, mert egy rendezvény miatt csütörtök délelőtt a K épület környékén várhatóan extra biztonsági intézkedések lesznek.