Hallgatóink sikere a kari TDK konferencián

team

Hallgatóink idén is jól szerepeltek a TDK konferencián, ahol egy első és négy második helyezést nyert a csoport által konzultált  öt dolgozat.

Graics Bence "Reaktív rendszerek modellvezérelt fejlesztése vegyes szinkron és aszinkron hierarchikus kompozícióval" című dolgozatával első helyezést ért el az Információs rendszerek szekcióban. Konzulese Molnár Vince.

Burján Dezső "Döntéstámogatási módszerek alkalmazása teljesítménymodellek adatvezérelt szintézisében" című dolgozatával második helyezést ért el az Információs rendszerek szekcióban. Konzulense Gönczy László.

Földvári András "Megbízható kiber-fizikai rendszerek tervezése és ellenőrzése" című dolgozatával második helyezést ért el az Információs rendszerek szekcióban. Konzulense Dr. Pataricza András.

Gujgiczer Anna és Elekes Márton Farkas "Modellalapú automatatanulás formális modellek szintéziséhez" című dolgozatával második helyezést értek el az Információs rendszerek szekcióban. Konzulenseik Farkas Rebeka, Tóth Tamás és Vörös András.

Hajdu Csaba "Tesztkörnyezetek generálása és monitorozása autonóm robotok teszteléséhez" című dolgozatával második helyezést ért el a Modellezés és szimuláció szekcióban. Konzulensei Vörös András és Dr. Majzik István.

Gratulálunk a hallgatóknak és konzulenseiknek a szép eredményekhez! (A dolgozatok a címükre kattintva elérhetőek).

CPSAutomatalearning