Rendszermodellezés: házi feladat leadás, gyakorlat pótlás (május 1.)

Módosítva (04.29.): az óra a szokásos teremben lesz (IB028). A szerdai óra az IB028. termeben tartott rendezvény miatt az E1B teremben lesz.

A házi feladattal kapcsolatos technikai segédanyagban pontosítottuk a tiltott elemek listáját. Ezen kívül a házi feladat kiírásával kapcsolatban helyesbítést tettünk közzé a tárgyhonlapon.

A házi feladat kiértékelésének menete a következő: 

  • A héten várhatóan kétszer (szerdán és pénteken) elvégezzük az addig feltöltött feladatok előzetes kiértékelését. Az erdmények a tárgyhonlapon lesznek olvashatóak belépés után. Akinél az előre kiadott tesztesetek nem futnak, az 5 pont levonásával (max.25 pontért) újra leadhatja a feladatát a vasárnap éjféli határidőig. Akinél előre nem kiadott teszteset hiúsul meg, ott visszajelzést adunk. A modell ebben az esetben is javítható.
  • Hétfőn értékeljük ki véglegesen a feladatokat. Akinél akkor a kiadott tesztesetekben hibát találunk/a feladat nem fordul/rossz modellt töltött fel, az a pótleadáson (a pótlási héten) javíthatja a feladatot.

Akinek jól futnak le az előre kiadott tesztesetek, attól az előzetes automatikus tesztkiértékelés mellett be fogjuk szedni szóban is a feladatot ("védés", 10 perc/fő). Ehhez időpontokra kell majd jelentkezni a javítóknál, erről a tárgyhonlapon lesz bővebb információ. A szóbeli védés a 13. héten lesz. A feladat beszedéséhez kérjük, mindenki igyekezzen áttekinthető modellt csinálni, melyben ő maga és a javító is eligazodik. Ha egy modell átláthatatlan, azt a pontozásnál figyelembe vesszük.

Gyakorlatok: a május 1-i gyakorlati csoportoknak a többi gyakorlati időpontban pótlási lehetőséget javaslunk, a beosztásról a tárgyhonlapon lesz hír.