Rendszermodellezés verseny, félév végi tudnivalók

Az idei Rendszermodellezés verseny feladatot publikáltuk, mindenkit buzditunk a részvételre! Határidő: 06.01 hétfő 23:59

Bővebb információ: https://inf.mit.bme.hu/edu/courses/remo/verseny

A zárthelyi pótlása a rendelkezéseknek megfelelően PZH és PPZH formájában lehetséges (ezeket szintén a Moolde felületén tarjtuk meg), ezekre a Neptunon jelentkezni kell. Sikeres ZH után javító céllal írt pótlás alkalmával a pontszám rontható, megszerzett aláírás nem veszik el, ebben az esetben elégtelen javítás esetén az elégséges minimum pontszámát (40%) írjuk jóvá.

Ahogyan jeleztük, a végleges pontszám és a jegy a Moodle rendszerben lesz elérhető. Az egyes feladatok (HF, szorgalmi) beadása továbbra is a meghirdetettnek megfelelően a HF portálon történik. 

A házi feladat esetében szintén kiírunk még egy pótlási alkalmat a rektori rendelkezéseknek megfelelően, ez csütörtöktől jövő keddig (06.02. 23:59) lesz leadható a HF portálon (az eredeti HF pótlást fogjuk ismét megnyitni). A pótlási időszakban nem tudjuk biztosítani a napi rendszerességel történő visszajelzést a feladatról, de a kiadott tesztek és a leírt szabályok alapján mindenkinek meg kell tudnia oldani a feladatot (a trigger esemény fogalmának pontos ismerete erősen ajánlott...)

Végül felhívjuk a figyelmet a 2. szorgalmi feladatra (Teljesítménymodellezés/Szimuláció), mely e hét péntekig (05.29 23:59) leadható.

Kiegészítés: a szorgalmi feladatok védésének várható időpontja: június 2-3 (kedd-szerda). További információkat a Teams felületén teszünk közzé.