vcl

Hálózati problémák

A mai napon hálózati problémák léptek fel az egyetem központi hálózatában. Az a meghibásodás ugyan tőlünk teljesen független, de ezen kapcsolati problémák miatt az egyetemen belül futó szolgáltatásaink (pl. Oktatási cloud) időnként elérhetetlenek.

Felhő alapú oktatásunk a Duna TV-ben

Csoportunk mintegy egy évvel ezelőtt vezette be az eredetileg az IBM által kidolgozott, majd szabad szoftverként az Apache Alapitványnak átadott felhő alapú oktatási keretrendszerét. Tovább »

Felsőoktatási jó gyakorlatok a tudomány, a technológia, a mérnöktudomány és a matematika szolgálatában

A Tempus Közalapítvány "BeleSTEM" címmel konferenciát szervezett 2014. április 29-én Budapesten. A konferencia célja a tudomány, a technológia, a mérnöktudomány és a matematika területeihez kapcsolódó felsőoktatási jó gyakorlatok bemutatása volt. Az esemény a témához kapcsolódó STEM Díj felhívás díjátadó rendezvénye is. Tovább »

Nemzetközileg versenyképes tanulásszervezés a felsőoktatásban

Egyetemi hálózati elérési problémák

Jelenleg fennakadások tapasztalhatóak az egyetem internetkapcsolatában, ezért az oktatási cloud rendszerünk elérése is megbízhatatlan. Az egyetemi üzemeltetés dolgozik a hiba elhárításán, addig kérjük az egyetemi hálózaton kívüli hallgatóink türelmét.

TEMPUS STEM pályázat: cloud alapú oktatásunk díjat nyert

A TEMPUS közalapítvány "STEM - jó gyakorlatok a tudomány, a technológia,a mérnöki tudományok és a matematika szolgálatában" felhívására beadott, Apache VCL alapú oktatástámogatás témájú pályázatunk díjat nyert.

Oktatási cloud karbantartás 2013-11-10

Kedves Hallgatók! 2013. november 10-én vasárnap reggel 07:00-09:00 között karbantartási munkálatok miatt a VCL oktatási felhő szolgáltatás nem lesz elérhető. A megértést köszönjük.

Tartalom átvétel