Kritikus rendszerek integrációja laboratórium - Hírek

Java alkalmazások párhuzamosítása pontszámok

Kikerültek a Java alkalmazások párhuzamosítása című mérés pontszámai, amely a tárgy eredménytáblázatában megtalálhatóak. Alapvetően szép megoldások születtek, mindenkinek sikerült a párhuzamos viselkedést és a kommunikációt megvalósítani. Tovább »

Kritikus rendszerek integrációja laboratórium - félévkezdés (2016 ősz)

Kedves hallgatók!

A "Kritikus rendszerek integrációja laboratórium" c. tárgy indulásával kapcsolatos fontos híreket teszünk közzé. Tovább »

Pótbeugró kezdési időpont (KRILab 2015)

A Doodle szavazatok alapján a bukott beugrók nov. 23-án hétfőn 10:15-től lesznek pótolhatók.

Kritikus rendszerek integrációja laboratórium pótlási alkalom (KRILab 2015)

A mérések eredményének kiértékelése befejeződött; a sikeresen jegyet szerzőknek gratulálunk. Ahogy bevezető előadáson elhangzott (és a tárgyhonlapra feltöltött fóliákon is olvasható), a mérések pótlására az első alkalom nov. 23. hétfő, a labor szokásos időpontjában (az előzetes jelentkezés kötelező). Amennyiben a mérés ismét sikertelen, a pótlási héten természetesen lesz még egy lehetőség rá. Tovább »

KRILab 8. Labor eredmények eredmények

Kikerültek az első és nyolcadik mérés eredményei, ami a publikus eredménytáblázatban is frissül. A részletes pontozás megjegyzésekkel alább látható. Kérem azokat, akik még nem töltötték fel az utolsó feladat megoldásukat, sürgőssen pótolják! Tovább »

CSILab - Kódgenerálás bemutatás

A labor feladat bemutatására készítettünk egy időpontokat tartalmazó táblázatot. Kérlek jelentkezzetek időpnotra, így könyebbé válik az egyeztetés!

http://doodle.com/poll/2ukgvgr8yvbzsfw37d35tssy/admin#table

 

CSILab - Kódgenerálás segédanyag

Kikerült a következő labor teljes segédanyaga, amely platformfüggetlen modellezéssel és generatív programozással foglalkozik.

CSILab - Docker segédanyag

Kikerült a következő labor segédanyaga, amely a Docker technológiát és a mögötte lévő elméletet és elveket ismerteti. Bár TDK leadás lesz, a beugróra mindenképpen készüljetek fel!

Akka segédlet elérhető

Elérhető a jövő heti Akka mérés segédlete. Jó felkészülést!

KRILab eredménytábla + Thrift bemutatási időpontok

A Kritikus Rendszerek Integrációja Laboratórium 5. (Thrift) mérésén elkészült megoldások személyes bemutatására ezen a linken jelentkezhetnek a csapatok. Az egész félév során szerzett pontszámok pedig fokozatosan fel fognak kerülni ebbe a táblázatba.

Tartalom átvétel