Rendszertervezés labor 1. - Segédanyagok

Félév: 2017. tavasz
Cím Egyedi szöveg
MIT 1. mérés: Laborismertető

A labor felkészüléshez kötelező átismételni a Rendszermodellezés tárgy során már megismert állapot alapú modellezés segédanyagot.

Az állapot alapú modellezés segédanyagon kívül ajánlott, de nem számonért ismeretet tartalmaz az 1. mérés laborismerető segédanyag (ehhez az oldalhoz csatolva)

MIT 2. mérés: Laborismertető

A laborra való felkészüléshez az alábbi segédanyagokat biztosítjuk. A felkészülés része a segédanyag és a benne hivatkozott, kötelezően elolvasandó külső források megismerése. (A segédanyag végén külön kiemelve pontokba szedve összegyűjtöttük ezeket a kötelezően hivatkozott tartalmakat.)

A labor során GitHub-hoz köthető feladatokat végzünk el. Ehhez szükséges, hogy minden hallgató rendelkezzen egy GitHub felhasználóval. Kérjük, hogy mindenki regisztráljon magának egy ilyen felhasználói fiókot, akinek még korábban nem volt sajátja és az itt hivatkozott űrlapon mérőpáronként adjátok meg az adataitokat labor előtti vasárnap délig, hogy a jogosultsági beállításokat előkészíthessük a hétfői laborra. 

Mérési útmutató:

MIT 3. mérés: Laborismertető

A laborra való felkészüléshez az alábbi segédanyagokat biztosítjuk.

Mérési útmutató:

MIT 4. mérés: Laborismertető

A laborra való felkészüléshez az alábbi segédanyagokat biztosítjuk. A felkészülés része a segédanyag és a benne hivatkozott, kötelezően elolvasandó külső források megismerése.

 

Mérési útmutató:

IIT1: Dinamikus rendszerek modellezése és irányítása Simulink S-függvényekkel
IIT2: Kód generálás és GUI fejlesztés Matlab-Simulink környezetben
Tartalom átvétel