Szoftver- és rendszerellenőrzés - Hírek

SzoRE: tételsor

Kikerült a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgy segédanyagai közé a szóbeli vizsga tételsora.

SzoRE: HF4 eredmények

Elkészült a Szoftver- és rendszerellenőrzés tárgy HF4 házi feladatának értékelése. A csapatok pontszámai ezen az oldalon érhetők el. A részletes szöveges értékeléseket a csapatok GitHub wikioldalain helyeztük el. Tovább »

SzoRE: HF3 eredmények

Elkészült a Szoftver- és rendszerellenőrzés tárgy HF3 házi feladatának értékelése. A csapatok pontszámai ezen az oldalon érhetők el. A részletes szöveges értékeléseket a csapatok GitHub wikioldalain helyeztük el. Tovább »

SzoRE: HF4 kikerült

Kikerült a negyedik házi feladat a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán és a csapatok GitHub tárhelyén.

SzoRE: HF2 eredmények

Elkészült a Szoftver- és rendszerellenőrzés tárgy HF2 házi feladatának értékelése. A csapatok pontszámai ezen az oldalon érhetők el. A részletes szöveges értékeléseket a csapatok GitHub wikioldalain helyeztük el. Tovább »

SzoRE: HF3 kikerült

Kikerült a harmadik házi feladat a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán és a csapatok GitHub tárhelyén.

SzoRE: HF1 eredmények

Elkészült a Szoftver- és rendszerellenőrzés tárgy HF1 házi feladatának értékelése. A csapatok pontszámai ezen az oldalon érhetők el. A részletes szöveges értékeléseket a csapatok GitHub wikioldalain helyeztük el. Tovább »

SzoRE: HF2 kikerült

Kikerült a második házi feladat a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán és a csapatok GitHub tárhelyén.

SzoRE: HF1 kikerült

Kikerült az első házi feladat a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán és a csapatok GitHub tárhelyén.

Szore: HF előkészületek

A héten kikerül az első házi feladat a Szoftver- és rendszerellenőrzés tantárgyból, így kérünk mindenkit, hogy a HF előkészületi feladatokat végezze el (GitHub invitation elfogadása, incidensekben jelzett feladatok elvégzése, incidensek lezárása, lásd a Házi feladat oldalán).

A csapatok nagy része ezeket már elvégezte, de van még néhány hiányzó csapat. Tovább »

Tartalom átvétel