Témalaboratórium, Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók beosztása

Tisztelt Hallgatók!

A korábban hirdetetteknek megfelelően a Hibatűrő Rendszerek csoport hallgatói számára a BSc Témalaboratórium, Önálló laboratórium, MSc Önálló Laboratórium 1-2 és MSc Diplomatervezés 1 tárgyak félév végi összevont beszámolójának beosztása a csatolmányban olvasható. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen ellenőrizze a beosztást. Tovább »

Témalaboratórium, Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók ütemezése

Kedves Hallgatók!

A Témalaboratórium, Önálló laboratórium valamint a Diplomatervezés 1 félévek zárásaként a tárgykövetelmények szerint mindenkinek be kell számolnia a félévben végzett munkáról. A következőket szeretnénk kihirdetni a beszámoló részleteiről: Tovább »

BSc Önálló Laboratórium Félévközi beszámoló beosztása 2016 ősz

Tisztelt Hallgatók!

A BSc önálló laboratórium félévközi beszámolóinak beosztását a csatolmány tartalmazza. Aki nem szerepel a beosztásban, a két alkalom bármelyikére eljöhet - a részvétel kötelező annak, aki jegyet szeretne szerezni a tárgyból!

Köszönettel: Ráth István tárgyfelelős

BSc Önálló Laboratórium Félévközi beszámoló 2016 ősz

Tisztelt Hallgatók!

A BSc önálló laboratórium őszi félévközi beszámolóit a 2016. november 7-i héten tartjuk.  Tovább »

BSc Témalaboratórium, Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés előzetes tájékoztató előadás (2016 ősz)

Tisztelt Hallgatók!

Ezúton meghívjuk Önöket a BSc Témalaboratórium, Önálló laboratórium és Szakdolgozatkészítés c. tárgyak 2016 őszii előzetes tájékoztató előadására, amely az IB413-as teremben 2016. szeptember 5-én hétfőn délután 14.00 órakor kezdődik. Tovább »

Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók beosztása (2016 tavasz)

Tisztelt Hallgatók!

A korábban hirdetetteknek megfelelően a Hibatűrő Rendszerek csoport hallgatói számára a BSc Önálló laboratórium, MSc Önálló Laboratórium 1-2 és MSc Diplomatervezés 1 tárgyak félév végi összevont beszámolójának beosztása a csatolmányban olvasható. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen ellenőrizze a beosztást. Tovább »

Önálló laboratórium és Diplomatervezés 1. félév végi beszámolók ütemezése

Kedves Hallgatók!

Az Önálló laboratórium valamint a Diplomatervezés 1 félévek zárásaként a tárgykövetelmények szerint mindenkinek be kell számolnia a félévben végzett munkáról. A következőket szeretnénk kihirdetni a beszámoló részleteiről: Tovább »

BSc Önálló Laboratórium Félévközi beszámoló beosztása 2016 tavasz (2. csoport)

Tisztelt Hallgatók!

A BSc önálló laboratórium félévközi beszámolóinak beosztását a 2-es csoportra (Koordinátor: Pataricza András, Gönczy László) a csatolmány tartalmazza. Aki a 2-es csoportba tartozik, de nem szerepel a beosztásban, az egyeztessen a belső konzulensével - a részvétel kötelező! Tovább »

BSc Önálló Laboratórium Félévközi beszámoló beosztása 2016 tavasz

Tisztelt Hallgatók!

A BSc önálló laboratórium félévközi beszámolóinak beosztását a 3-as csoportra (Koordinátor: Varró Dániel, Ráth István) a csatolmány tartalmazza. Aki a 3-as csoportba tartozik, de nem szerepel a beosztásban, a három alkalom bármelyikére eljöhet - a részvétel kötelező! Tovább »

BSc Önálló Laboratórium Félévközi beszámoló 2016 tavasz

Tisztelt Hallgatók!

A BSc önálló laboratórium félévközi beszámolóit a 2016. április 18-i és 25-i heteken tartjuk.  Tovább »

Tartalom átvétel