Szoftverellenőrzési technikák - Hírek

SZET: MBT vendégelőadás (Ericsson)

December 11-én a Szoftverellenőrzési technikák óráján Wu-Hen-Chang Antal (Ericsson) tart vendégelőadást, ahol bemutatja az Ericssonnál alkalmazott modellalapú fejlesztési és tesztelési módszereket és eszközöket.

SZET: HF4 eredmények

Kikerültek a Szoftverellenőrzési technikák tantárgy 4. házi feladatának részletes értékelései és pontszámai a csapatok wiki oldalára.

SZET: HF3 eredmények

Kikerültek a Szoftverellenőrzési technikák tantárgy 3. házi feladatának részletes értékelései és pontszámai a csapatok wiki oldalára.

SZET: HF4 kikerült

Kikerült a negyedik, utolsó házi feladat a Szoftverellenőrzési technikák tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán.

SZET: HF2 eredmények

Kikerültek a Szoftverellenőrzési technikák tantárgy 2. házi feladatának részletes értékelései és pontszámai a csapatok wiki oldalára.

SZET: HF3 kikerült

Kikerült a harmadik házi feladat a Szoftverellenőrzési technikák tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán.

SZET: HF1 eredmények

A csapatok wiki-jére kikerült a HF1 részletes értékelése és a feladatra kapott pont.

SZET: HF2 kikerült

Kikerült a második házi feladat a Szoftverellenőrzési technikák tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán.

SZET: HF1 kikerült

Kikerült az első házi feladat a Szoftverellenőrzési technikák tantárgyból. A pontos feladatok és határidők megtalálhatóak a tantárgy weboldalán.

SZET: elkészültek a HF trac és svn tárhelyek

Elkészültek a házi feladatokhoz szükséges Trac és SVN tárhelyek, minden csapat próbálja ki, hogy hozzáfér-e a saját tárhelyéhez, és, hogy tudja-e azt módosítani. Ha bármi gond van, akkor keressétek Micskei Zoltánt. Tovább »

Tartalom átvétel