Rendszermodellezés szorgalmi feladat pontok és védések

A szorgalmi feladatokra kapott pontszámok még szerda (ma) este megjelennek a HF portálon. A szorgalmival kapcsolatban fakultatív védést/bemutatást szervezünk, ahol visszajelzést adunk és meg lehet tekinteni a pontozást és esetleg javításra is lehetőség van (amennyiben mi értettünk valamit félre a beadott szorgalmiban).

Rendszermodellezés szorgalmi feladat eredmények és védési információk

A szorgalmi feladat védések várhatóan szerdán és csütörtökön lesznek megtartva, ezzel kapcsolatban kedden kerül ki további információ.

Systemmodellierung 2020: Zweite Wiederholung der Klausur

Anhand eines Erlasses des Rektorats anlässlich der Covid19-Epidemie kann die Klausur ein zweites Mal am 5.Juni um 9 uhr wiederholt werden. Eine Registration im Neptun-System ist erforderlich.

MDSD vizsgainformációk

Kikerültek a honlapra az idei vizsgainformációk, beleértve a vizsgatételeket.

Rendszermodellezés verseny, félév végi tudnivalók

Az idei Rendszermodellezés verseny feladatot publikáltuk, mindenkit buzditunk a részvételre! Határidő: 06.01 hétfő 23:59

Bővebb információ: https://inf.mit.bme.hu/edu/courses/remo/verseny Tovább »

Rendszermodellezés ZH eredmények, pontozás

Elérhetőek a ZH eredmények és a pontozás, valamint a HF és bemelegítő HF pontok alapján kalkulált féléves jegy a Moodle rendszerben (a válaszok kiértékelése a dolgozatot megtekintve, az összesített pontszám és jegy a Grades/Pontok menü alatt). Ebbe a szorgalmi eredmények és a pótlások értelemszerűen még nincsenek beleszámítva. Tovább »

Rendszermodellezés második szorgalmi feladat kiírása frissült

Frissült a második szorgalmi feladat kiírása, letölthető a példa main.c fájl (zip fájlként).

Pontosítottuk a feladat értelmezését is: ahol nincs teljesen specifikálva a feladat, ott a tervezői döntéseket dokumentálni kell a beadásnál!

Rendszermodellezés második szorgalmi feladat kiírásra került

Kiírásra került a második szorgalmi feladat, amely pontszáma az első szorgalmi feladatéhoz hasonlóan nem csak a jegybe, de a Rendszermodellezés versenybe is beleszámít. További információk az alábbi linken érhetőek el.

Systemmodellierung 2020: Klausur -- Allgemeine Informationen

Informationen für alle nachkommende (Fern-)Klausuren dieser LVA, die Abweichungen werden explizit angezeigt. Tovább »

Systemmodellierung 2020: Optionale Zusatzhausaufgabe, Probeklausur

Es wird eine optionale Zusatzhausaufgabe für max. 10 Zusatzpunkte angeboten. Für mehr Informationen bezüglich der Zusatzhausaufgabe siehe die Beschreibung (auf ungarisch). Der Abgabetermin ist der 26. Mai.

An dem Moodle-System der Fakultät wurde eine Probeklausur für Sie veröffentlicht. Bitte testen Sie diese Plattform, weil auch die richtige Klausur hier abgehalten wird. In der Einleitung der Probeklausur finden Sie auch wichtige Informationen über die Klausur. Tovább »

Tartalom átvétel