Rendszertervezés Laboratórium 2. - a félév menete

A félév menetével és várható kezdéssel kapcsolatos információk jelentek meg a tárgy webodlalán. Kérünk minden hallgatót, hogy kövesse az ott megjelenő információkat.

Systemmodellierung 2020: Vorläufige Endergebnisse

Die vorläufige Endergebnisse wurden in dem Moodle-System veröffentlicht. Von den 10 Studenten der deutschsprachigen LVA haben

  • 2 Studenten "sehr gut",
  • 4 Studenten "gut"
  • 4 Studenten "befriedigend"

bekommen.

Systemmodellierung 2020: Zweite Wiederholung der Klausur

Die zweite Wiederholung der Klausur wird um 9 Uhr am 5.Juni eröffnet. (Die originale Klausur und ihre erste Wiederholung eröffnete um 8:30.) Sie können an der Wiederholung auch dann teilnehmen, wenn Sie sich dafür im Neptun-System nicht registriert haben. Während der Wiederholung der Klausur werde ich am "Klausur" Kanal im MS Teams erreichbar sein.
Für die Einsichtnahme werden wir einen Termin an demselben Kanal besprechen.

Rendszermodellezés szorgalmi feladat pontok és védések

A szorgalmi feladatokra kapott pontszámok még szerda (ma) este megjelennek a HF portálon. A szorgalmival kapcsolatban fakultatív védést/bemutatást szervezünk, ahol visszajelzést adunk és meg lehet tekinteni a pontozást és esetleg javításra is lehetőség van (amennyiben mi értettünk valamit félre a beadott szorgalmiban).

Rendszermodellezés szorgalmi feladat eredmények és védési információk

A szorgalmi feladat védések várhatóan szerdán és csütörtökön lesznek megtartva, ezzel kapcsolatban kedden kerül ki további információ.

Systemmodellierung 2020: Zweite Wiederholung der Klausur

Anhand eines Erlasses des Rektorats anlässlich der Covid19-Epidemie kann die Klausur ein zweites Mal am 5.Juni um 9 uhr wiederholt werden. Eine Registration im Neptun-System ist erforderlich.

MDSD vizsgainformációk

Kikerültek a honlapra az idei vizsgainformációk, beleértve a vizsgatételeket.

Rendszermodellezés verseny, félév végi tudnivalók

Az idei Rendszermodellezés verseny feladatot publikáltuk, mindenkit buzditunk a részvételre! Határidő: 06.01 hétfő 23:59

Bővebb információ: https://inf.mit.bme.hu/edu/courses/remo/verseny Tovább »

Rendszermodellezés ZH eredmények, pontozás

Elérhetőek a ZH eredmények és a pontozás, valamint a HF és bemelegítő HF pontok alapján kalkulált féléves jegy a Moodle rendszerben (a válaszok kiértékelése a dolgozatot megtekintve, az összesített pontszám és jegy a Grades/Pontok menü alatt). Ebbe a szorgalmi eredmények és a pótlások értelemszerűen még nincsenek beleszámítva. Tovább »

Rendszermodellezés második szorgalmi feladat kiírása frissült

Frissült a második szorgalmi feladat kiírása, letölthető a példa main.c fájl (zip fájlként).

Pontosítottuk a feladat értelmezését is: ahol nincs teljesen specifikálva a feladat, ott a tervezői döntéseket dokumentálni kell a beadásnál!

Tartalom átvétel