Rendszermodellezés - Hírek

Rendszermodellezés házi feladatok elérhetőek

Az alábbi linken bejelentkezés után letölthetőeka rendszermodellezés házi feladatok. A feladattal kapcsolatos egyéb információk az alábbi oldalon tekinthetőek meg.

A feladatok megoldásához sok sikert kívánunk!

 

Rendszermodellezés házi feladat információk (+1. opcionális kisZH)

A Rendszermodellezés tárgyból elérhetőek az aktuális házi feladat információk (a keresztféléveseknek kötelező kiegészítő feladatról később írunk). Megnyitottuk egyben a beadófelületet is, mely bejelentkezés után érhető el (Házi feladatok és jegyzőkönyvek feltöltése). A 4.

Rendszermodellezés (VIMIA405) keresztfélév

2017. tavaszán (méltányolva a hallgatói kéréseket) keresztfélévet indítunk a 7. féléves tárgyból, melyre azokat várjuk, akik ebben a szemeszterben adják le a szakdolgozatukat. A Neptunban lehet jelentkezni az előadásra ill. a gyakorlati kurzusra. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a gyakorlatokon történő részvétel kötelező. Tovább »

Rendszermodellezés PPZH eredmények 2016. ősz

Az alábbi táblázatban találhatóak a Rendszermodellezés (VIMIA405) PPZH eredményei. PPZH megtekintés: dec.15. csütörtök 17:15-18:00, IB413 labor. Tovább »

Rendszermodellezés pótlási hét tudnivalók

Pót HF

A PHF leadási határideje ma éjfélre módosult (2016.12.13. 23:59). A védésekre továbbra is jelentkezni kell a megfelelő linkeken (amik ebben a hírben olvashatóak). Akik tudnak, lehetőleg jelenjenek meg a mai védéseken.

Rendszermodellezés pót házi feladat védés

A pót védés időpontjára jelentkezni kell a megfelelő konzulens linkjén keresztül: Tovább »

Rendszermodellezés PZH eredmények 2016. ősz

Az alábbi táblázatban találhatóak a Rendszermodellezés (VIMIA405) PZH eredményei. PZH megtekintés: dec.8. csütörtök 16:15-17:15, IE224 terem. Tovább »

Rendszermodellezés PZH terembeosztás 2016. ősz

A szerdai (2016.12.7.) PZH-ra a terembeosztás ebben a táblázatban található. A PZH-t azok írhatják meg, akik a megfelelő számú (legalább 5) gyakorlaton jelen voltak. Tovább »

Rendszermodellezés előzetes jegyek

Kikerültek a tárgyból elért jegyek (a későbbbiekben a ZH megtekintés és a pótlások után ez a táblázat frissülni fog). Tovább »

Rendszermodellezés szorgalmi feladat (2016. ősz)

A kötelező házi feladat mellett lehetőség van szorgalmi feladat elkészítésére is, amelynek kiírását csatoltuk ehhez a hírhez. A kellően színvonalas szorgalmi feladattal legfeljebb 15 pont szerezhető, amely legalább elégséges zárthelyi és kötelező házi esetén figyelembe lesz véve a félévközi érdemjegy kiszámításánál.

Tartalom átvétel