Informatikai rendszertervezés - Hírek

ReTe 3. vizsga eredményei és megtekintés

A vizsga eredményei megtalálhatóak a csatolt fájlban. Megtekintés Kedd(2017.01.24) délután kettőtől (14:00) az IB413-as teremben.

ReTe 1. és 2. vizsga megtekintés utáni eredmények

Mellékeve megtalálhatóak:

ReTe 2. vizsga eredmények

Elérhetőek a 2. vizsga eredményei és a kapcsolódó végső jegyek.

Megtekintés.

ReTe 2. vizsga megtekintés

Kedves Hallgatók!

Az előző vizsgához képest többen vagytok, mi javítók pedig kevesebben, így csak csütörtök estefelé tudjuk ígérni az eredményeket.

Megtekintés 2017.01.13 péntek 10:30-tól az IB413-ban (balra lévő lifttel kell feljönni, majd üvegajtón át a folyosó végén).

ReTe: 1. vizsga eredményei és megtekintés

Kikerültek az első vizsga eredményei. Tovább »

ReTe: házik javítva, pótlás

Az utolsó két házi feladatot is kijavítottuk, elvileg már értesültetek róla. Aki nem adott még házi feladatot vagy 4-nél kevesebb pontot kapott, lehetősége van pótolni, hogy meg legyen az aláírása. Erre a szorgalmi időszak végére való tekintettel péntek éjféli határidőt tudunk adni (2016.12.16. 23:59).

ReTe: 6. házi - frissített kiindulási modell

A 6. házihoz kapcsolódóan adódhattak merge-lési problémák, mivel egy rossz verziót töltöttünk fel a weboldalra kiindulási modellként. Ezt a hibát javítottuk, illetve egy meglévő interfészt is kibővítettünk, így kérünk titeket, hogy a most fent lévő változatot használjátok.

ReTe: 6. házi feladat

Az tárgy 6. házi feladatát kiadtuk, melynek részletei a tárgy házi feladatok oldalán található. A házi feladatnak része a követelmények reivew-olása, melyre lehetőséget biztosítunk a következő hétfői tutorial előadáson (2016.11.27).

ReTe: 5. házi kiadása

Kiadtuk az 5. feladatot is a tárgyból, melynek részleteit a házi feladatok oldalon találhatjátok meg. A kései kiadás miatt a beszedést is eltoltuk egy héttel, egészen a 14. hét végéig. Az 6. házi feladatot is ebben az időpontban fogjuk beszedni.

ReTe: 4. házi kiadva

Kiadtuk a 4. házi feladatot is a tárgyból. Részletek a házi feladatok oldalon.

Tartalom átvétel