Rendszermodellezés - Hírek

Rendszermodellezés ZH1 beosztás

Az első ZH (2017. március 30., csütörtök 8-10) terembeosztása elérhető az alábbi táblázatban.

A ZH-val kapcsolatos általános tudnivalók megtalálhatóak az adminisztratív tudnivalók oldalon. Tovább »

Rendszermodellezés bemelegítő házi eredmények

Elvégeztük a bemelegítő házi feladat ellenőrzését. Az eredményeket tartalmazó táblázatot a csatoltuk, a sikeres megoldásokat +4 ponttal jutalmazzuk.

Szép eredmények születtek, a beadott megoldások 90%-át elfogadtuk. A leggyakoribb hibák a következőek voltak: Tovább »

Rendszermodellezés házi feladat információk (+1. opcionális kisZH)

A Rendszermodellezés tárgyból elérhetőek az aktuális házi feladat információk (a keresztféléveseknek kötelező kiegészítő feladatról később írunk). Megnyitottuk egyben a beadófelületet is, mely bejelentkezés után érhető el (Házi feladatok és jegyzőkönyvek feltöltése). A 4.

Rendszermodellezés PPZH eredmények

Csatolva olvashatóak a Rendszermodellezés (VIMIAA00, VIMIA405) tárgy PPZH/aláíráspótló vizsga eredményei. Megtekintés a ZH-n hirdetettnek megfelelően ma (06.02.) 17-18 közt az IL405 teremben (I. épület B szárny 4. emelet, a liftből kilépve balra).

Rendszermodellezés PPZH

A végső zárthelyi pótlás időpontja a Neptunon hirdetetteknek megfelelően ma, vagyis 2016. június 1. szerda 14:15-16:00. Erősen ajánlott 10-15 perccel előbb érkezni, ugyanis fenntartjuk a jogot, hogy a zárthelyi megkezdése után érkező hallgatókat elutasítsuk. A zárthelyi helyszíne ezúttal az IB028 terem lesz. Tovább »

Rendszermodellezés szorgalmi és pótló házi feladat védés

Rendszermodellezés tárgyból  június 2-án, csütrötökön tartjuk a szorgalmi és a pótló házi feladatok védését. Konkrét időpontokra az alábbi linken jelentkezhetünk NEPTUN kóddal: Tovább »

Rendszermodellezés PZH eredmények frissültek

Csatoljuk a Rendszermodellezés (VIMIAA00, VIMIA405) pótzárthelyik eredményeit, a nagyfeladatokkal együtt. Hamarosan frissül az online eredménytábla is a PZH eredményekkel és a bemelegítő HF plusz pontjaival.

Ahogyan korábban jeleztük, a megtekintés hétfőn 9:00-10:30 közt lesz az IB.413. teremben.

Rendszermodellezés PZH beugró eredmények, pótlások és beszedések ütemezése

Mellékelten tesszük közzé a mai Rendszermodellezés (VIMIAA00, VIMIA405) pótzárthelyi dolgozatok beugró eredményét. Egységesen 5 pont volt az elvárt minimum. Akinek a beugrója sikeres volt, annak 14 pontot kell összesen szereznie az elégségeshez, a teljes pontszámot, és egyben a félév végi jegyeket a holnapi napon (május 27.) tudjuk közzétenni. Tovább »

Rendszermodellezés PZH

A zárthelyi pótlás időpontja 2016. május 26. csütörtök 10:15-12:00. Erősen ajánlott 10-15 perccel előbb érkezni, ugyanis fenntartjuk a jogot, hogy a zárthelyi megkezdése után érkező hallgatókat elutasítsuk. Mellékeljük a ZH beosztását Neptun kód-terem párosítással. Aki nem szerepel a beosztásban, azt a Q-I teremben várjuk. Tovább »

Szorgalmi házi feladat határidő kitolva

Sok kérés érkezett hozzánk a határidő lejátra után, hogy utólag szívesen írnának szorgalmi házi feladatot. Ezért 27-e péntekig meghosszabbítottuk a határidőt.

Tartalom átvétel