Rendszermodellezés - Hírek

Rendszermodellezés NEPTUN bejegyzések törlése

Az úgynevezett “IMSc pontok” rögzítése miatt sajnos minden hallgató félév végi érdemjegyét előbb törölni kellett a Neptun nyilvántartásból. Jövő héten a jegyek és IMSc pontok együtt vissza fognak kerülni. A zavaró közjátékért elnézést kérünk.

Rendszermodellezés PZH megtekintés

FRISSÍTVE: a teljes eredménylista elérhető. Elérhetőek a Rendszermodellezés PZH eredmények, megtekintés az előzetesen kihirdetettnek megfelelően 05.23. kedd 16:00-17:00, IL.405. terem.

Rendszermodellezés szorgalmi házi (Cucumber) pótbemutatás

A pótlólag beadott szorgalmi (Cucumber) házi feladatok elfogadásához a beadott megoldásokat személyesen meg kell védeni. A védésre két időpont közül lehet választani:

  • 23. kedd 14:15-16:00
  • 24. szerda 14:15-16:00

Helyszín: IB413.

A védésre előre jelentkezni nem szükséges. Kérjük az időpont kezdetére jelenjenek meg!

Rendszermodellezés PZH beugró eredmények, 405 eredmények

FRISSÍTVE:  Felkerült a VIMIA405 teljes eredménylista. Csatoljuk a Rendszermodellezés (VIMIAA00, VIMIA405) pótzárthelyi beugróinak előzetes eredményét. A teljes ZH eredmény elérhető lesz az eredménytáblázatban. 

 

Rendszermodellezés pót ZH beosztások

FRISSÜLT!  A pót ZH-k (2017. május 18.) terembeosztásai elérhetőek a mellékelt táblázatokban. Az 1. PZH 8-10 között, míg a 2. PZH 10-12 között kerül megírásra. A VIMIA405 tárgy hallgatóinak a PZH 8-10 között lesz. Tovább »

További ReMo beugró feladatsorok elérhetőek

Az eredményes pótZH felkészülés érdekében elérhetővé tettünk jónéhányat a tárgy korábbi beugró kérdései közül, google kvíz formájában. 

Rendszermodellezés pótlások

A Rendszermodellezés tárgy pótlásainak menete a következő: Tovább »

Rendszermodellezés házi feladat pótlásának előzetes ellenőrzése

Az eddig beadott pót házi feladatokon lefuttattuk az ellenőrző programunkat, alább csatolva olvashatják az eredményeket.

Rendszermodellezés ZH2 eredmények, megtekintés, pótzárthelyi jelentkezés

Az alábbi linken elérhetőek a Rendszermodellezés 2. zárthelyi (a 405-ös kurzus hallgatói számára az egyetlen zárthelyi) eredményei. Magyarázat: a beugró 5/10 pont esetén teljesített (GO), az egész ZH teljesítésének feltétele a beugró sikeres teljesítése és összesen legalább 14 pont (40%) megszerzése. A plusz pontokat jeles (min.29.5 pontos) zárthelyi esetén számítjuk be. Tovább »

Rendszermodellezés ZH2 beosztás, ZH felkészülés

 A  második ZH (2017. május 11., csütörtök 8-10) terembeosztása elérhető a mellékelt táblázatban.

A ZH-val kapcsolatos általános tudnivalók megtalálhatóak az adminisztratív tudnivalók oldalon. Tovább »

Tartalom átvétel